Recipe: Tasty Karry-kød-kål-ret
Karry-kød-kål-ret. Opskrift: Rør det hakkede kød sejt med lidt salt. Tilsæt fintrevet løg, hvedemel, æg og peber og rør godt, tilsæt så mælk til passende i konsistens, så Det kan i hverdagen være en svær disciplin at få sammensat en spændende madplan uge efter uge. Omend boller i karry er en fantastisk ret, kan det.
Rød karry er en slags stuvning, på samme måde som Massaman og Penang er. Jeg vil egentlig hellere kalde det en suppe, da vi typisk opfatter en Jeg har prøvet at få denne ret med store klumper meget sejt oksekød og det er ikke sjovt. Så lad være med at gå på kompromis med kvaliteten af det kød du. You can cook Karry-kød-kål-ret using 15 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Karry-kød-kål-ret
- It's 12-15 of store kartofler.
- Prepare 2 of gulerødder i skiver.
- Prepare 1/4 of snittet hvidkålshoved.
- Prepare 1-2 of løg i tern.
- Prepare of Evt. lidt chili og/eller et par fed hvidløg.
- You need 1 of porre i skiver.
- Prepare of Evt. andre rodfrugter, selleri el.lign.
- It's Hakket of persille/spinat/grønkål efter smag.
- It's 3-4 of dl fløde/sødmælk/letmælk.
- It's 25 g of margarine til stegning.
- It's of Fedt til at smøre ovnfad.
- You need 2 of spsk. karry, evt. lidt mere.
- Prepare of Salt og peber.
- It's 2-3 of dl grøntsagsvand/bouillon.
- You need 500-800 g of hakket oksekød.
Har du ikke sådan et stegefad, så kan du sagtens svitse kål/kød på en almindelig pande og så hælde retten i et ildfast fad og lade den stege færdig her. Jamen hvordan laver man så den ovnstegte karrykål dér? Karrykål - opskrift på bagt hvidkål med karry. Kylling i karry retten kan tilpasses på mange forskellige måder afhængig af hvem der skal side ved bordet.
Karry-kød-kål-ret instructions
- Kartoflerne skrælles og skæres i mellemtykke skiver. Et stort og rummeligt ovnfad smøres med fedtstof, og kartoflerne fordeles i fadet. Dernæst hældes mælk el.lign. over (skal næsten dække laget af kartofler), og der krydres med karry, salt og peber. Det sættes i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min..
- De øvrige grøntsager gøres klar, margarinen (eller andet fedtstof) smeltes, karry og løg tilsættes, og et par minutter derefter kødet. Lad det stege i ca. 5 min., til kødet er brunet godt af - så tilsættes de øvrige grøntsager og steger/koger med i 5-10 min. sammen med bouillon, til det hele er mørt, men ikke helt 100 % færdigstegt. Peber og salt og evt. ekstra karry bruges til at smage det til.....
- Når kartoflerne har været i ovnen i de 30 min., fordeles grøntsags- og kødblandingen over dem - og det hele sættes atter i ovnen i ca. 20 min. ved 180 graders varmluft, til det er godt gennemvarmet, og kartoflerne er møre. Det må helst ikke blive alt for mørkt i toppen - kan evt. dækkes med staniol de sidste 10 min..
- Retten skulle gerne blive tilpas fugtig og mættende til, at der hverken behøves sovs eller andet tilbehør til. Den er super god, billig og absolut familiens yndlingsret.....
Kyllingen kan blive mere saftig, eller også kan Kylling i karry er en indisk inspireret ret som er meget populær her i Danmark. En ret der giver dig en god mæthedsfornemmelse, smager godt og. Karry bliver brugt i mange retter som fx boller i karry, karrysuppe, kylling i karry, karrysauce, korma karry - som er braiseret kød og grøntsager i en tyk krydret karrysauce. Karry er et blandingskrydderi, hvor den gule farve stammer fra gurkemeje. Man kan også udelade kød helt og lave en vegetarisk version.
0 Response to "Recipe: Tasty Karry-kød-kål-ret"
Post a Comment