Recipe: Yummy Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken
Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken. En lækker og nem gulerodskage med ostecreme af flødeost. Væk begejstring og prøv den klassiske opskrift her. Gulerodskagen med blød flødeostcreme er en skøn klassiker, der vækker begejstring hos de fleste.
En dansk darling er uden tvivl drømmekagen. Jeg er glad for kager, der ikke er for voldsomme, og er altid på udkig efter en måde at gøre en stor kage til en Gulerodskage - Opskrift. Lækker kage med revne gulerødder og valnødder. You can cook Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken using 17 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken
- Prepare 350 g of gulerødder, revet groft.
- It's 325 g of mel.
- You need 220 g of sukker.
- It's 2,5 spsk of kanel.
- You need 2,5 of tsk brunt bagepulver.
- It's 1 of tsk bagepulver.
- It's 1/2 of tsk natron.
- Prepare 1/2 of tsk salt.
- Prepare 275 g of stuetempereret smør.
- It's 3/4 of dl creme fraiche eller.
- It's 4 of æg.
- It's of Cream cheese top:.
- You need 250 g of philadelpia.
- It's 1 of citron, fintrevet skal (måske også lidt saft).
- It's 50 g of flormelis (måske lidt mere).
- Prepare 50 g of stuetempereret smør.
- Prepare 1 of tsk vanillesukker.
Opskriften på min rå gulerodskage har jeg fået af min mor, og gulerods-kagen er altid et hit, måske er det fordi at man spiser "sund" kage, hvilket jo så ikke er helt rigtigt. Den absolutte den lækreste og krydderet gulerodskage jeg har smagt til dags dato, med blød ostecreme på toppen. Det her er en af de kager. Den bedste opskrift på gulerodskage med en fantastisk ostecreme.
Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken step by step
- Bland alle ingredienser på nær æggene i skålen til din røremaskine og rør dem sammen med K-spaden.
- Pisk æggene godt sammen med et piskeris og tilsæt dem så forsigtigt og lidt efter lidt indtil du har en lækker og sammenhængende kagedej.
- Smør en springform godt evt med en bund af bagepapir.
- Bages i ca 1 time ved 175 grader. Hold øje med din kage og dæmp evt efter 45 mins bagetid til 150 grader.
- Topping: Rør (ikke pisk) alle ingredienserne sammen. Tilsæt evt frugtfarve, har du gang i noget kreativt, måske en kokage. Sæt på køl.
- Når gulerodskagen er HELT afkølet pyntes kagen med ostecrèmen og serveres fx til en kop te.
I en rigtig gulerodskage skal der ostecreme både i midten og ovenpå. Lækker gulerodskage med ingefær og citron. Vidste du, at du kan bruge Yogi Tea Ginger Lemon som ingrediens i en lækker og saftig gulerodskage? Vi bruger cookies på vores webside. Nogle cookies er teknisk nødvendige mens andre hjælper os med at forbedre websiden og dine oplevelser.
0 Response to "Recipe: Yummy Gulerodskage for landmænd (og andre...) - Rimmers Køkken"
Post a Comment