Recipe: Tasty Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran
Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran. En kladdkake skal bli bløt og litt "kladdete" i konsistensen og lages vanligvis med mørk sjokolade. Her er i stedet en lys julevariant med hvit sjokolade, som i tillegg altså smaksettes med safran og appelsin. Server gjerne pisket krem ved siden av.
Luksus romkugler med hindbær og kakao - deluxe rum balls with raspberry and cocoa, recipe in Danish. Denne kladdkaka med Center og mælkechokolade er virkelig nem at lave og smager skønt! Kladdkaka er en svensk chokoladekage, som er blød og sej indeni. You can have Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran
- It's 150 g of smør.
- You need 100 gram of hvid chokolade.
- It's 3 of æg.
- It's 2 of dl sukker.
- You need 1 knivspids of salt.
- It's 0,5 g of safran.
- Prepare 1/2 of tsk stødt kardemumme.
- It's 1,5 of dl hvedemel.
- Prepare of Flormelis til pynt.
Rør æg og sukker sammen med en dejskraber. Tilsæt vaniljesukker, mel og kakaopulver og rør det sammen. Pynt kagen med revet hvid chokolade, og chokoladeperler. Sprød kiksebund, fløjlsblød chokolademousse og syrlig lime gemt bag Chokoladekage med mørk chokolademousse og kirsebær.
Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran step by step
- Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
- Smelt smørret i en kasserolle og tag den af blusset.
- Bræk chokoladen i stykker og smelt den i det varme smør.
- Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det sammen til en lind dej.
- Hæld dejen i en rund form ca 24 cm i diameter og bag kagen i 20 til 25 minutter afhængig af, hvor klæg du vil have den.
- Lad kagen køle helt af i formen inden du tager den over på et fad. Sigt flormelis over inden servering.
Hvid chokolade-kladdkaka med citronmousse og brænd. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Form små toppe, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Smuk og snehvid moussekage med hvid chokolade, citron og lakrids. Eller bare 'hvid kage med snebolde og iskrystaller' ifølge kageekspert Sia.
0 Response to "Recipe: Tasty Svensk kladdkaka med hvid chokolade og safran"
Post a Comment