Recipe: Perfect Laks Wellington /indbagt laks
Laks Wellington /indbagt laks.
You can cook Laks Wellington /indbagt laks using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Laks Wellington /indbagt laks
- You need 2 of gode laksekotelettet eller et stykke laks uden skind.
- Prepare of Lidt nigellafrø.
- It's of Lidt citronsaft.
- Prepare of Lidt olivenolie.
- Prepare of Masser af frisk dild.
- It's of Salt og peber.
- You need 1/2 of tsk sukker.
- Prepare 2 of plader butterdej.
- Prepare of Et sammen pisket æg til at pensle med.
Laks Wellington /indbagt laks instructions
- Skær laksen i 4 stykker gnid med salt, peber og lidt sukker kom i fad med lidt olivenolie, citronsaft og lidt nigellafrø. Lad det trække mindst 1 times tid..
- Tø butterdej op og saml de 2 plader - rul ud - læg laksen midt på butterdejen og kom masser af hakket dild på. Pak laksen ind og tryk enderne sammen - pensl med sammenpisket æg..
- Sæt butterdejspakken på bagepapir på en plade i ovnen ved 200 g..
- Bag den i ca 20-25 min til den ser fin brun og sprød ud. Anret - server med en grøn salat og evt. En dressing rørt med cremefraiche og grov sennep!.
0 Response to "Recipe: Perfect Laks Wellington /indbagt laks"
Post a Comment