How to Prepare Appetizing Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken

Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken. De passer til mange af de vietnamesiske street food/finger food retter, som fx friske forårsruller eller Lê Lê's karrypandekager (findes også her. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Vietnamesiske forårsruller er sprøde og lækre og fyldt med farverige grøntsager.

Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Det vietnamesiske køkken er omfangsrigt og strækker sig fra salater, supper, gryderetter, grillede retter, fisk, skaldyr, hverdags- og festmad til snacks. Der er flere hundrede retter og op til flere opskrifter på en enkelt ret. You can have Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken

  1. Prepare 2-3 of kartofler.
  2. It's 3 fed of hvidløg.
  3. Prepare 2 of forårsløg.
  4. You need 1/2 spsk of paprika.
  5. You need 1 of tsk chiliflager.
  6. Prepare 2 spsk of mel.
  7. You need 4 spsk of fishsauce.
  8. Prepare 2 of æg.
  9. Prepare of olie til stegning.

Alle kategorier har uendeligt mange retter, eksempelvis snacks (også kaldt. Det vietnamesiske køkken er fuld af friske råvarer, hvad enten det gælder fisk, kødretter eller forårsruller. Hoi An er ikke blot byen man rejser til for at gå på oplevelse i gastronomiens verden, det er også genvejen til forståelse af det vietnamesiske køkken - men sæt nogle dage af, det er en. Det vietnamesiske køkken er mange ting, men først og fremmest vanvittig lækkert.

Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken instructions

  1. Skræl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern. Læg dem i et rent viskestykke og pres al saften ud. Gentag det over flere gange. Så er det nemmere.
  2. Hak hvidløg og forårsløg fint.
  3. Bland kartofler, hvidløg, forårsløg, krydderier, mel, fishsauce og æg sammen i en skål. Lad blandingen hvile i 15 min.
  4. Varm olien op i en sautérpande. Sæt en stor skefuld kartoffelblanding på panden. Tryk den halvflad med bagsiden af en ske, så den ligner en flad frikadelle. Steg kartoffelkagen på begge sider, til den er gyldenbrun og knasende sprød. Lad kartoffelkagerne dryppe af på flere lag køkkenrulle og servér straks med et mynteblad på hver kartoffelkage.

En af københavnernes foretrukne vietnamesiske specialiteter er de efterhånden velkendte sommerruller, der ofte består af kongerejer, sød basilikum, diverse grøntsager og risnudler rullet i en. Bonjour Vietnam's mission er, at give dig en smag af både traditionelle og moderne vietnamesiske madtraditioner. Høj kvalitet og mad lavet fra bunden kendertegner vores måde at arbejde på. TVdot sender TV med Fyn i fokus - indenfor områderne Aktualitet, Sport, Kultur, Erhverv og Sundhed. Find os på kanal "Fynboen" (sammen med tegnsprogskanalen).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Vietnamesiske kartoffelkager - Rimmers Køkken"

Post a Comment