Recipe: Appetizing Blomkål - bagt med lidt olivensalsa

Blomkål - bagt med lidt olivensalsa. I denne uges epsiode af Mad med Mad-sen laver vi en simpel ret, med kylling og blomkål. Det er let at lave, men det tager lidt tid, da det skal bages i. Hvem skulle have troet at bagt blomkål med parmesan, ville smag så godt?

Blomkål - bagt med lidt olivensalsa Bagt blomkål er nem at lave, og så er det lækkert tilbehør til mange retter Du kan både bage blomkålen i hel Dette er opskriften på hvordan du laver bagt blomkål. Blomkålen kan både bages hel eller i mindre stykker Ryst vandet af. Læg blomkålen i et ildfast fad, og dryp den med lidt olivenolie. You can cook Blomkål - bagt med lidt olivensalsa using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Blomkål - bagt med lidt olivensalsa

  1. You need 2 of små blomkål eller et større.
  2. Prepare of Oliven olie.
  3. You need of Flagesalt.
  4. It's 1 of dl hakket persille - jeg brugte kruspersille.
  5. Prepare 1-2 spsk of kapers.
  6. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  7. Prepare of Lidt oliven ca 10 stk hvor stenen skal tages ud.

Blomkål er en af de mest anvendte kål, og heldigvis for det. For blomkålen er særdeles sund, og her kan du læse om blomkål Så hvorfor ikke spise lidt mere? Udover at blomkålen er mættende og velsmagende, så er den nemlig også sprængfyldt med gode. Blomkål har en mild och härlig kålsmak och är rik på vitamin C.

Blomkål - bagt med lidt olivensalsa step by step

  1. Rengør blomkål og fjern dækblade og lige det grove af stokken..
  2. Kom blomkål på en bageplade beklædt med bagepapir - hvis du bruger et helt blomkål så skær i skiver. Kom lidt olivenolie på samt lidt flagesalt sæt i ovnen ved 160 grader i ca 25 min.
  3. Skru op for varmen 220 grader i ca 8-10 min så blomkålen får lidt farve - du kan også sætte gril på men hold så øje - det skal ikke være brændt..
  4. Rør en salsa med olivenolie persille,kapers og oliven..
  5. Anret - vi fik som en grøn lille ret en af de dage hvorunder ikke er kød på bordet! Men det kan også bruges som tilbehør..

Här hittar du goda recept på blomkål − som blomkålssoppa, blomkålsgratäng, stuvad blomkål, blomkålspuré och indisk mat med blomkål i. Blomkål med laks er både sundt og lækkert. Her er en nem opskrift på et godt aftensmåltid. (©DR). Laks er altid lækkert - også med blomkål til. Laks smager godt, og i denne nemme opskrift af Jesper Vollmer fra DR-programmet 'Spis og Spar' serveres laks.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Blomkål - bagt med lidt olivensalsa"

Post a Comment