Recipe: Appetizing Gateau Marcel
Gateau Marcel.
You can cook Gateau Marcel using 6 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Gateau Marcel
- You need of mørk chokolade.
- It's of smør.
- You need of sukker.
- It's of æggeblommer.
- You need of æggehvider.
- You need of Pynt: hakket chokolade.
Gateau Marcel instructions
- Pisk æggeblommerne med 1/3 af sukkeren til det er luftigt..
- I en anden skål piskes æggehviderne stive med resten af sukkeren..
- Hak chokoladen fint..
- Smelt smøren..
- Kom chokoladen i en skål og hæld den varme smør over. Rør i det indtil chokoladen er helt smeltet..
- Vend forsigtigt først blommer i chokolade blandingen og herefter hviderne..
- Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform beklædt med bagepapir i bunden..
- Bag kagen i en foropvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 min. Kagen skal kun lige være bagt..
- Lad kagen køle af inden resten af dejen fordeles ovenpå kagen. Pynt kagen med hakket chokolade..
- Stil kagen på køl i mindst 4 timer eller natten over inden den kan serveres..
- Kagen kan sagtens fryses ned..
0 Response to "Recipe: Appetizing Gateau Marcel"
Post a Comment