Recipe: Appetizing Gateau Marcel

Gateau Marcel.

Gateau Marcel You can cook Gateau Marcel using 6 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Gateau Marcel

  1. You need of mørk chokolade.
  2. It's of smør.
  3. You need of sukker.
  4. It's of æggeblommer.
  5. You need of æggehvider.
  6. You need of Pynt: hakket chokolade.

Gateau Marcel instructions

  1. Pisk æggeblommerne med 1/3 af sukkeren til det er luftigt..
  2. I en anden skål piskes æggehviderne stive med resten af sukkeren..
  3. Hak chokoladen fint..
  4. Smelt smøren..
  5. Kom chokoladen i en skål og hæld den varme smør over. Rør i det indtil chokoladen er helt smeltet..
  6. Vend forsigtigt først blommer i chokolade blandingen og herefter hviderne..
  7. Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform beklædt med bagepapir i bunden..
  8. Bag kagen i en foropvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 min. Kagen skal kun lige være bagt..
  9. Lad kagen køle af inden resten af dejen fordeles ovenpå kagen. Pynt kagen med hakket chokolade..
  10. Stil kagen på køl i mindst 4 timer eller natten over inden den kan serveres..
  11. Kagen kan sagtens fryses ned..

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Gateau Marcel"

Post a Comment