Recipe: Delicious Torsk i fad med bacon og squash
Torsk i fad med bacon og squash. Underbar smörstekt torskfilé med knaperstekt bacon, mjuka champinjoner, fin rödlök, färsk. Medel Smörstekt torsk med champinjoner och bacon Tortilla tærte med squash, hytteost og bacon. Torsk med bacon og rødvinssaus er nydelig mat.
Nem aftensmad er opskrifter med fisk, og i særdeleshed torsk i fad. Ta det ut og skjær baconet i mindre biter. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme. You can have Torsk i fad med bacon og squash using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Torsk i fad med bacon og squash
- It's 450 g of torsk.
- It's 1 of squash skåret i runde skiver.
- It's 150 g of blommetomater skåret i halve.
- It's 100 g of bacontern.
- You need 500 of ml kokosmælk.
- It's 1 of finthakket løg.
Torsken steker du gjerne i en blanding av olje og smør. Kok opp smør og matfløte på middels sterk varme. Hell vekk kokevannet og tilsett smør og matfløte i potetene. Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske "champ-poteter" vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag!
Torsk i fad med bacon og squash step by step
- Tænd ovnen på 200 grader..
- Steg bacon og løg på en pande og stil det til side..
- Kom 3/4 af squashen i bunden af fadet sammen med alle tomaterne..
- Kom torskestykkerne ovenpå..
- Lig de sidste skiver squash oven på torskestykkerne..
- Hæld kokosmælk over fisken..
- Top torskefileterne med bacon og løg..
- Kom fadet i ovnen i 30- 40min..
- Server evt med ris til..
Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke. Smag til med salt og parmesan. Skær squashen i lange, tynde skiver, så de kan bruges som lasagneplader. Krydr med salt og peber og tilsæt fløde.
0 Response to "Recipe: Delicious Torsk i fad med bacon og squash"
Post a Comment