Recipe: Tasty Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken

Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken. Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken. De danske bagere har en lang række klassiske snitter: makron, nat&dag, sveske, hindbær, sågar en afrikasnitte.

Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken Jeg er egentlig ikke kæmpefan af kokos, men DEN her holder ikke mindst, når den her friskbagt. Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Fantastisk opskrift på Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken. You can have Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1 of portion mørdej: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2999803-favorit-mordej-rimmers-kokken?via=profile.
  2. You need 250 g of kokosmel.
  3. Prepare 250 g of sukker.
  4. Prepare 4 of æggehvider.
  5. You need 50 g of kakao.
  6. It's 2 of tsk vanillesukker.
  7. It's 1/2 of tsk hjortetakssalt.
  8. It's 1/2 of dl vand.
  9. Prepare of hindbærsyltetøj.

De danske bagere har en lang række klassiske snitter: makron, nat&dag, sveske, hindbær, sågar en afrikasnitte. Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken. Find this Pin and more on Kager by nipgaardlund. Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken.

Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken instructions

  1. Saml mørdejen, pak den ind i husholdningsfilm og læg på køl en times tid.
  2. Sæt ovnen på 200 grader Rul mørdejen ud, relativt tykt for en mørdej. Læg den i bunden af et firkantet plade eller ovnfast fad. Jeg har nogle rektangulære og kvadratiske tærteforme, som jeg har brugt til formålet Forbag mørdejen 10-12 minutter. Den skal begynde at blive gylden i kanterne. Lad dem køle lidt inden de næste steps.
  3. Bland kokosmel, sukker, æggehvider, kakao, vanillesukker hjortetaksalt og vand. Varm massen forsigtigt op indtil den bliver til et lækkert sammenhængende fyld.
  4. Smør et ikke alt for tykt lag hindbærsyltetøj på den bagte mørdejsbund Fordel kokosmassen ovenpå Bag kagen færdig i 12-20 minutter og stil den til afkøling Når den er helt afkølet skæres der snitter ud i den størrelse, som du vil foretrække. - Kan fryses.

Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode. Fordelen ved en masse hjemmetid er tid til bageforsøg. - Den her tærte kan godt anbefales, er man som jeg total fan af citron. This is "Rimmers Køkken" by Hookline on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Rimmers Køkken, Taastrup: yorum, makale ve resme bakın. Rimmers Køkken yakınlarındaki otellerin tümüne Tripadvisor'dan bakın.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Bagerens gammeldags kokossnitter - Rimmers Køkken"

Post a Comment