Easiest Way to Prepare Perfect Rustik pæretærte med chokolade og marcipan

Rustik pæretærte med chokolade og marcipan. Så har jeg også lige pyntet med lidt af mørdejen på toppen af min pæretærte. Man kan servere tærten med både creme fraiche, flødeskum eller en god vaniljeis. Alle tre ting passer rigtig godt til, og det er nok mere en smagssag hvad man er mest til.

Rustik pæretærte med chokolade og marcipan Rustik pæretærte med chokolade og marcipan Tærten mætter godt - og er utrolig lækker med enten is, flødeskum eller creme fraiche efter smag og behag. I denne opskrift er der både chokolade og marcipan i dejen og fyldet, og det smager, så englene synger. Servér evt. med lidt cremefraiche eller flødeskum til. You can cook Rustik pæretærte med chokolade og marcipan using 11 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rustik pæretærte med chokolade og marcipan

  1. You need 250 g of hvedemel.
  2. You need 125 g of sukker.
  3. It's 2 of tsk. vaniljesukker.
  4. You need 1 of tsk. bagepulver.
  5. It's 1/2-1 of tsk. kardemomme (hvis man kan lide smagen).
  6. It's 150 g of smør/flydende margaine el.lign.
  7. It's 1 of æg.
  8. It's 1 of spsk. vand.
  9. Prepare 6-8 of pærer (alt efter størrelse til at fylde formen med halve pærer).
  10. Prepare 80 g of marcipan.
  11. Prepare 100 g of mørk, grofthakket chokolade.

Du er her: Kager › Pæretærte med chokolade og marcipan. En velbagt og lækker pæretærte, hvor dejen laves med chokolade og marcipan. Kagen minder meget om Guldbagerens Guldalderkage. Og drys til sidst kagen med en spsk. sukker.

Rustik pæretærte med chokolade og marcipan instructions

  1. Bland de tørre ingredienser til dejen sammen, tilsæt flydende fedtstof, og saml hurtigt dejen med æg og vand. Stil dejen i køleskabet i ca. 45 min. Dette er meget hurtigt og nemt med en køkkenmaskine.....
  2. Dejen deles i to lige store portioner. Den ene del trykkes ud i eller rulles ud og lægges i en passende tærteform. Dejen prikkes lidt med en gaffel, og derefter fordelen små stykker af marcipan samt chokoladen på bunden. De skrællede, have pærer placeres derefter over fyldet, så de dækker bunden godt. Derefter fordeles resten af delen over pærerne som en slags smuldredej (man kan dog med fordel rulle den lidt ud og lægge stykker på)..
  3. Tærten pensles til sidst med vand - og derefter kan man strø lidt pynt på, hvis man synes (perlesukker el.lign.). Bages i 30-40 min. ved 175 grader varmluft, til den er lysebrun og sprød..

Tjek med en kniv eller strikkepind. Server lækkerheden lun eller kold - og gerne med. Vores lækre pæretærte er enkelt at lave og perfekt året rundt - både som dessert eller til kaffen. Servér den med flødeskum, is eller creme fraiche eller prøv den med friske frugter i stedet - kun fantasien sætter grænser. Giv chokoladen selskab af marcipan og hasselnødder, og oplev en saftig kage fuld af smag og helt uden mel.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Rustik pæretærte med chokolade og marcipan"

Post a Comment