Recipe: Perfect Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken

Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken. Denne gang er det jordbær eller hindbær som fyld til macarons. Jeg har også været forbi pistacie, citron, karamel mv. - Målet er at få en hel serie af fyld til disse små mandelherligheder.

Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Se flere idéer til Macaron opskrift, Macaron, Macarons. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. You can cook Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken

  1. Prepare 1/2 of ps frosne jordbær (eller hindbær) - 40 g færdigt puré, gem resten.
  2. Prepare of sukker.
  3. You need of vanillesukker.
  4. You need 10 g of glukosesirup.
  5. Prepare 75 g of lys chokolade (eller hvid).
  6. Prepare 15 g of smør.
  7. You need of Pynt:.
  8. You need of Frysetørrede jordbær eller hindbær.

Se flere idéer til Trøffel, Dessert, Trøfler. Se flere idéer til Kageopskrifter, Dessert, Bageopskrifter. Fantastisk opskrift på Kokosganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Denne opskrift har jeg fået af konditor og chocolatier Mark Hermann.

Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken step by step

  1. Som hovedregel har en macaron samme farve/nuance som den smag fyldet har. Så disse macarons bør helt klart være røde, så den der propper den i munden forventer en 'rød smag'.
  2. Jordbærpuré (eller hindbærpuré) Kog jordbærerne igennem sammen med en smule sukker og vanillesukker. Purér blandingen ved at bruge en sigte, blender eller foodprocessor.
  3. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål Varm 40 g bærpuré og glukosesirup op til kogepunktet i en lille kasserolle Hæld først langsomt lidt af den varme jordbærblanding ned i midten af skålen med chokoladen. Rør med en gummidejskraber små runde bevægelser i midten af massen, indtil du får en elastisk og glansfuld kerne (emulgering). Tilsæt derefter resten af pureen.
  4. Når massen er ca. 40 grader, tilsæt smør skåret i små stykker. Hæld massen i en sprøjtepose, og lad den sætte sig i min. tre timer, før den kan sprøjtes ud på dine macarons.
  5. Pynt: Frysetørrede jordbær eller hindbær.

Se flere idéer til Kaffebord, Opskrifter, Madopskrifter. Bedstefars skæg er blevet en elsket kageklassisker, og det er der en grund til! Den har nemlig den saftigste kagebund, det sødeste hindbærfyld og en sprød marengstop. Sommertid går hånd i hånd med friske bær, is og kølige drikke. Rødgrød, lagkage med bær, koldskål og trifli med rabarber er klassiske sommerdesserter, som du kan nyde i varmen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Jordbær- eller hindbærfyld til macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment