Recipe: Delicious Bagt græskar
Bagt græskar. Se med, når Jonas fra Meyers Madhus viser, hvordan du kan lave en dejlig ret med efterårets smukke græskar, der her får selskab af stegt grønkål. Skyl græskaret godt og skær det midt over og fjern kernerne. Skær græskar i både med skrællen på.
Se Claus Holms bud på den lækre vegetaropskrift her. Her får du bagt græskar fyldt til randen med kødsovs. Bagt græskar med æbler og nødder - god opskrift på lækkert tilbehør. You can cook Bagt græskar using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Bagt græskar
- It's 1 of hokkaido græskar.
- You need 3 spsk of olivenolie.
- It's of Frisk timian.
- Prepare 20 g of parmasan.
- You need of Salt og peber.
Find denne og andre pins på Vegetar via Dorthe bakhshi. Græskar Halvér græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Skær græskarkødet i både eller grove stykker. Pluk bladene af timiankvistene, pil hvidløgsfeddene og hak dem og chilien fint.
Bagt græskar step by step
- Vask græskarret grundigt, da man sagtens kan spise skalen. Halvere græskarret og fjern kernerne med en ske. Skær nu græskarret ud i ca. 1 cm tykke skiver..
- Placerer skiverne på en bageplade. Pensel med olien og drys med reven parmasan, frisk timian og salt og peber..
- Bage dem i oven i ca. 20-25 min ved 175 grader..
Opskrift på fyldig salat med bagt græskar, grønkål og hasselnødder. En rigtig vintersalat med masser af smag, som Adam Aamann lavede i Madmagasinet. Græskar bliver møre og milde efter en tur i ovnen - lækkert tilbehør til de fleste stykker kød. En lun snack til de kolde efterårsmåneder. Kanelsukker gør de bagte græskarringe søde som slik.
0 Response to "Recipe: Delicious Bagt græskar"
Post a Comment