Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme
Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme.
You can cook Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme
- It's of Karl Johan.
- You need 3 fed of hvidløg.
- Prepare 1 of lille løg.
- You need of Smør.
- Prepare of Fløde.
- It's of Citronsaft.
- Prepare of Lidt sherry.
- You need of Salt og peber.
- It's of Bredbladet persille.
Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme instructions
- Rengør svampene undgå for meget vand - brug en børste - men alt efter hvor du finder svampe så kan der være et par stykker som man er nød til at skylle for at få jord og sand af!.
- Skær dem i mindre stykker - hak løg og du hakker hvidløg fint eller skærer i tynde skiver eller gennem en hvidløgs presse er lidt en smags sag!.
- Kom svampene på en meget varm pande - jeg bruger en støbejerns gryde på grillen. Rist dem og lad dem smide vand - hvis de er meget fugtige kan du tage svampene op og smide vandet ud - det er vigtigt at de ristes så de ikke bliver gummiagtige!.
- Tilsæt så smør, løg og hvidløg - sauter og kom salt og peber på.
- Tilsæt lidt citronsaft og fløde kog igennem og smag evt til med lidt sherry - anret og pynt med lidt persille - ristet brød er godt til men retten kan også bruges som tilbehør. Jeg har ingen mål på opskriften - det afhænger helt af hvor mange svampe - jeg havde en stor portion og en rest er godt til frokost evt med et spejlæg.
0 Response to "Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme"
Post a Comment