Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme

Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme.

Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme You can cook Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme

  1. It's of Karl Johan.
  2. You need 3 fed of hvidløg.
  3. Prepare 1 of lille løg.
  4. You need of Smør.
  5. Prepare of Fløde.
  6. It's of Citronsaft.
  7. Prepare of Lidt sherry.
  8. You need of Salt og peber.
  9. It's of Bredbladet persille.

Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme instructions

  1. Rengør svampene undgå for meget vand - brug en børste - men alt efter hvor du finder svampe så kan der være et par stykker som man er nød til at skylle for at få jord og sand af!.
  2. Skær dem i mindre stykker - hak løg og du hakker hvidløg fint eller skærer i tynde skiver eller gennem en hvidløgs presse er lidt en smags sag!.
  3. Kom svampene på en meget varm pande - jeg bruger en støbejerns gryde på grillen. Rist dem og lad dem smide vand - hvis de er meget fugtige kan du tage svampene op og smide vandet ud - det er vigtigt at de ristes så de ikke bliver gummiagtige!.
  4. Tilsæt så smør, løg og hvidløg - sauter og kom salt og peber på.
  5. Tilsæt lidt citronsaft og fløde kog igennem og smag evt til med lidt sherry - anret og pynt med lidt persille - ristet brød er godt til men retten kan også bruges som tilbehør. Jeg har ingen mål på opskriften - det afhænger helt af hvor mange svampe - jeg havde en stor portion og en rest er godt til frokost evt med et spejlæg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Karl Johan - flødestuvet eller pænere - a la creme"

Post a Comment