How to Make Perfect Bygotto
Bygotto. Bygotto er den nordiske version af den klassiske italienske risottoret. Den er lavet på perlebyg i stedet for risottoris Smag også: Bygotto med spinat. See great recipes for Bygotto, Perlebygotto med citron og grønne asparges too!
Vegetarisk bygotto opskrift er til dig har en kødfri dag? Se hvordan du tilbereder en lækker vegetarisk bygotto med svampe og porrer toppet med parmasanost. Jeg elsker risotto, både den klassiske med ris og denne lidt grovere variant med perlebyg. You can have Bygotto using 13 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Bygotto
- Prepare 300 of svampe.
- You need 2 fed of hvidløg.
- It's of et par kviste timian, et par kvist rosmarin, et par friske laurbærblade.
- You need 1 of skalotteløg.
- Prepare 2 of dl perlebyg.
- You need 2 spsk of olivenolie.
- You need 1/2 of dl hvidvin.
- It's of ca 4 dl grøntsags eller kylling-bouillon.
- It's 1/2 of dl fløde.
- Prepare of saften af ½ citron.
- You need of salt, peber.
- You need 1 of dl finreven parmesanost.
- Prepare of groft hakket persille.
Lige nu er der mange svampe, alle slags svampe kan bruges, dem du samler. En Bygotto er en risotto tilberedt med bygkorn i stedet for ris. Retten findes i flere forskellige varianter, f.eks. rugotto, speltotto og kornotto. Bygotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog Alletiders Kogebog.
Bygotto instructions
- Skyl perlebyggen.
- Hak løg, hvidløg og krydderurter fint.
- Rens og hak svampene.
- Svits løg og urter i olien, til løgene er let gyldne, tilsæt svampene og svits til væden er næsten helt fordampet.
- Tag 2/3 af blanding fra og tilsæt den skyllede pelebyg, og hvidvin, rør i gryden.
- Tilsæt bouillon og lad retten simre indtil kornene har absorberet al væsken.
- Tilsæt svampeblandingen.
- Tilsæt fløden, rør og kog igennem (ikke bulderkoge).
- Rør halvdelen af den revne parmesan i bygottoen.
- Smag til med citron, salt og peber.
- Ved serveringen drysses med persille og den resterende ost..
Det er risotto på den nordiske måde. Bygotto er en skøn vegetarisk ret med cremet hytteost og perlebyg. En cremet og lækker bygotto med sprøde bidder af forårsgrønt. Du kan dog også fint bruge squash, spæde beder og små løg. Foto: Line Thit Klein Bygotto med forårets spæde grønt.
0 Response to "How to Make Perfect Bygotto"
Post a Comment