Easiest Way to Cook Tasty Bagt hokkaido
Bagt hokkaido. Bagt hokkaidoSkræl hokkaidoen, og fjern kernerne. Bagt hokkaido Skræl hokkaidoen, og fjern kernerne. Du kan evt. skære skrællen af.
Bagt hokkaido græskar - lækkert tilbehør. Jeg er ikke helt nået til supperne endnu, selvom efteråret er kommet. Det var ellers planen med dette græskar, at få lovet en ordenligt grydefuld suppe til fryseren. You can cook Bagt hokkaido using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Bagt hokkaido
- Prepare 1 of hokkaido.
- You need 1 spsk of korianderfrø.
- Prepare 2 of tsk knust piri-piri (chili).
- It's 2 fed of hvidløg.
- Prepare 1 of tsk flagesalt.
- Prepare 2 spsk of rapsolie.
Lækker og saftig udgave af bagt græskar! Se en nem og velsmagende opskrift herunder, som for alvor imødekommer Hokkaido-græskarets fine smag. Få opskriften på hvordan du laver bagt hokkaido med timian, olivenolie og flagesalt. Det er super nemt og en rigtig efterårsklassiker.
Bagt hokkaido step by step
- Vask hokkaidoen og bortskær stilk og evt. pletter. Del den i to med en stor skarp kniv..
- Fjern kernerne med en ske og skær hokkaidoen ud i et par cm brede både..
- Læg bådene i et ildfast fad..
- Knus korianderfrøene og drys dem ud over hokkaidobådene..
- Pil hvidløgsfeddene, hak dem og fordel dem i fadet..
- Drys med piri-piri og flagesalt, til sidst rapsolie. Bland det hele godt rundt..
- Bag i ovn ved 190 °C i 30-40 minutter. Vend rundt på stykkerne efter de første 20 minutter..
- Server som tilbehør til kød eller fisk..
Find denne og andre pins på Mad via Helle Schoop. Tips: Både kartoffler og hokkaido kan skrælles eller bruges grundig rengjorte med skræl. Hokkaido græskar er både smukt og velsmagende tilbehør til mange kødretter. Hokkaido er sunde, og er de meget nemme at bage i ovnen med friske krydderurter. Hokkaido is the second largest island of Japan, and the largest and northernmost prefecture.
0 Response to "Easiest Way to Cook Tasty Bagt hokkaido"
Post a Comment