How to Make Yummy Grillet hummer med stærk dressing

Grillet hummer med stærk dressing. Hummer Aïoli Pavlova Baguette Pesto Crevette Grillades Jus. Broccoli Cashew Salad with Apples, Pears, and Cranberries is tossed with the most delicious homemade creamy salad dressing. En lækker durumrulle med oksekødstrimler er en af mine største "guilty pleasures".

Grillet hummer med stærk dressing Snit alle grønsager meget fint og bland dem i Smag saucen til med mere chili, hvis ikke den er stærk nok. Køl chilisaucen af og server den med de sprøde forårsruller. Fantastisk oppskrift på hummer gratinert på grillen. You can have Grillet hummer med stærk dressing using 18 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Grillet hummer med stærk dressing

  1. It's 2 of danske hummere, ca. 600g pr. stk.
  2. It's of Lidt olivenolie.
  3. Prepare of Salt og peber.
  4. You need 2 of dl hjemmerørt mayonnaise (1 æggeblomme, 1 3/4 dl olivenolie og 1 tsk dijonsennep).
  5. It's 1/2 of grillet rød peber, afskindet og blendet.
  6. It's 2 spsk of worchestersauce.
  7. Prepare 1 spsk of japansk soyasauce.
  8. Prepare 2 of tsk sød chilisauce.
  9. You need 10 cm of hakket citrongræs.
  10. It's 3 cm of hakket ingefær.
  11. Prepare 1 of tsk pabrika.
  12. Prepare 1 of tsk harissa.
  13. You need 1 bundt of hakket dild.
  14. You need of Evt salt og peber.
  15. It's of Pynt:.
  16. Prepare of Karse og citron.
  17. Prepare of Tilbehør:.
  18. Prepare of Baguette.

Til grillet hummer smaker det godt med en frisk salat, ferskt brød og chilimajones som tilbehør. For deg som vil by gjestene på en skikkelig luksusmiddag, men som ikke har hele dagen til å kokkelere. Grill hummeren på direkte varme med skallet ned og kjøttet opp til hummerkjøttet er varmt. Pass på at de ikke blir liggende for lenge på grillen, for da vil kjøttet bli tørt.

Grillet hummer med stærk dressing instructions

  1. Slå hummerne ihjel ved at stikke en skarp kniv ned i krydset mellem hoved og ryg, flæk begge hummerne og bank kløerne med en hammer og læg dem på en bradepande med folie i bunden. Varm grillen i ovnen op til 300 grader. Kom salt, peber og olie på kødsiden af hummerne og grill dem 2 minutter, øverst. vend dem om og grill dem 3 minutter..
  2. Tag dem ud og lad dem køle af mens du laver dressingen. Bland den rørte mayonnaise med alle de nævnte ingredienser og smag den til..
  3. Server 1/2 hummer pr. person med lidt dressing, citron og karse. Server yderligere dressing i en skål og giv et godt stykke brød til..

Kjøp Grillet hummer med kryddersmør og resten av ukeshandelen med ett klikk! Hummer er havets kardinal, bring frem de gode smakene med Bland smør med hvitløk, sitronsaft og estragon. Fordel smøret over de halve hummerne. Stek dem i panne eller på grill på middels varme med skallet ned i ca. Forkæl dine nærmeste med grillet hummer, der let tilberedes på grill eller i ovn.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Grillet hummer med stærk dressing"

Post a Comment