Recipe: Tasty Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta
Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta. Andebryst er enkel og smakfull festmat. Og følger du oppskriften nedenfor får du perfekt stekt andebryst hver gang. Bytt gjerne ut appelsinsausen med balsamicosjy, hvis du ønsker å variere litt.
Lag en uimotståelig vakker og velsmakende fruktsalat med appelsin! Vegetardag pulled med grillet pitabrød og. Mynte og citroner giver denne salat en frisk og lækker smag. You can cook Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta
- You need 2 of berberi andebryster a ca. 170 gr.
- You need of Læsø sydesalt.
- It's of Kværnet sort peber.
- Prepare 1 of tsk. Rævhede grønt vildtkrydder.
- It's of Marokkansk appelsinsalat (går godt til al grillmad).
- You need 2 of søde stenfri økologiske appelsiner.
- You need 1/2 of tsk. Cayennepeber.
- It's 1 of tsk. Paprika (jeg brugte stærk paprika).
- Prepare 1/2 fed of kinesisk hvidløg finthakket.
- Prepare 1 of spsk. Italiensk rødvinseddike.
- It's 4 spsk of Finthakket persille.
- It's 1/2 of bæger oliven med salatost blanding.
- Prepare of Salt og peber.
- It's 3 spsk of jomfru oliven olie (jeg brugte De Ceeco).
Prøv Anne Hjernøes opskrift på tabouleh - lækker bulgursalat. Du kan sagtens doble salaten op, så den går til flere personer. Den lækre vegetariske ret består af bulgur, krydderurter og grøntsager. Kjøp Grillet SALMA med bulgursalat og resten av ukeshandelen med ett klikk!
Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta instructions
- Lad andebrysterne ligge så de får stuetemperatur. Rids fedtet. Krydr med s&p samt vildtkrydderi.
- Lig dem på en middelvarm pande med skindsiden nedad. Ingen fedtstof. 12 minutter- vend - steg videre 10-12 minutter. Hvil i 10 minutter. Skæres ud i tynde skiver.
- Segmenter appelsinerne i fine både uden den hvide dobbeltvæg. (den er sej) skær hver filet i 2-3 stk..
- Lav dressing. I en skål mix cayennepeber, paprika, hvidløg, olie olie og rødvinseddike..
- Mix appelsiner, oliven og persille med dressingen. Kan spises med det samme ellers sæt på køl så den bliver dejlig kold..
Ta frem grillen, servér Salma med bulgursalat. Vend SALMA bitene i en blanding av sitron og olivenolje. Kok bulguren og avkjøl den litt. Brug hvad du har af grønt og grill det hårdt inden du blander det med bulgur, olivenolie og friske urter. Thanksgiving og jul er ensomme tider for kakerlakker der ikke har nogen.
0 Response to "Recipe: Tasty Grillet andebryst med bulgursalat, marokkansk appelsinsalat og bruschetta"
Post a Comment