Easiest Way to Make Appetizing Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel

Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel. De grønne asparges er gode at bruge med andre retter, men de hvide asparges kan man spise næsten uden at gøre noget ved dem. Fx kogte og med lidt smeltet smør og en skive citron. Eller som her med hollandaise og lidt af årstidens andre grøntsager som pynt.

Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel Jeg brugte blandt andet fladbælg, skovmærke og kørvel, som jeg fandt på Dybbøl Banke - og supplerede med dild og purløg. Skøn opskrift på hvide asparges serveret med nykogte rejer og en lækker mousseline. Prøv denne ret, der er den perfekte sommeret til gæster. You can have Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel using 5 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel

  1. Prepare 10 of store danske asparges.
  2. Prepare 10 of grønne danske asparges.
  3. Prepare of Salt.
  4. You need 50 g of Smør ca.
  5. Prepare of Et bundt kørvel.

Skræl de hvide asparges, og skær enderne af. Asparges fåes i to varianter; grønne asparges og hvide asparges. De smager forskelligt, men begge slags er en fantastisk lækker grøntsag og allerbedst Spis dem som snack, forret eller til hovedretten - bare nyd dem, mens du kan få dem. Der findes et utal af retter med asparges - find inspiration i vores.

Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel instructions

  1. Skræl asparges og skyl dem godt - kog dem i ca 4-5 min alt efter tykkelse de skal have bid - de grønne var tynde så kun ca 3 min - efter endt kogetid skylles de hurtigt i koldt vand..
  2. Anret med lidt smør og masser af kørvel.

Den første opskrift med asparges i denne sæson er en gang kogte hvide asparges med kapersvinaigrette og urter, som gør sig godt til et stykke stegt fisk. Skyl og slyng kørvel og ærtespirer, og pluk begge. Kog spaghettien al dente i godt saltet vand. Kom ærter ved og derefter den kogte spaghetti. Vend det hele sammen og tilsæt krydderurter samt parmesan, og brug kogevandet Servér med spejlæg, ærtespirer og godt med sort peber.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Hvide kogte asparges med smeltet smør og kørvel"

Post a Comment