Recipe: Delicious KlassensTimeKage

KlassensTimeKage. Skal du eller dit barn have en nem kage med? Så prøv denne kendte og elskede opskrift på Klassens-time-kage. En nem chokoladekage er altid et sikkert hit!

KlassensTimeKage Kagen er nem at købe ind til og bage, den rækker til mange, og så kan den varieres i det uendelige (se i noten for tips til variation). Lækker opskrift på Mazarinkage med kokos og hindbær, pyntet med marengs og hindbær. Den er perfekt som Klassens-time-kage, og så er den endda glutenfri og laktosefri. You can have KlassensTimeKage using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of KlassensTimeKage

  1. It's 175 g of smør.
  2. Prepare 450 g of sukker.
  3. You need 7,5 of dl kærnemælk.
  4. Prepare 600 g of hvedemel.
  5. Prepare 4 spsk of kanel.
  6. It's 1 spsk of natron.
  7. You need 2 of tsk vanillesukker.

KTK - Klassenstimekage En meget let opskrift på en super lækker kanelkage - et hit hos alle børn (og barnlige sjæle). Min store nevø spurgte mig, om jeg ville hjælpe ham med, at bage en kage til hans klasse. Om fredagen har de klassens time, og skiftes til at have kage med. I samarbejde med Børns Vilkår (ambassadør) Bradepandekage, chokoladekage, klassenstime-kage, ja kært barn har mange navne.

KlassensTimeKage instructions

  1. Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bradepande (den størrelse der passer til ovnen) med bagepapir.
  2. Smør smeltes og røres derefter med sukker..
  3. Kærnemælken røres i..
  4. Mel, kanel, natron og vanillesukker blandes og røres i..
  5. Dejen hældes i beklædt bradepande, og bages ca 28-33 minutter - tjek at den slipper en strikkepind..

Jeg har lavet en luksusudgave af en klassenstime-kage, som faktisk er en bradepandekage og en chokoladekage. Dog uden glasur og sukkerkrymmel, da jeg gerne ville gøre den lidt bedre og ikke mindst komme med et godt tip til lidt sundere… Klassenstimekage I dag tager Jose og Chris os med til dengang hvor det hele startede, nemlig med kagerne. De elsker at bage kager og har en rigtig god opskrift som er nem at lave, hvis du skal have kage med til klassenstime. Under vejs deler de ud af gode tips og trick og får også en god ide. Nem og lækker chokoladekage, en hurtig bradepandekage, som er perfekt at tage med som klassens time kage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious KlassensTimeKage"

Post a Comment