Easiest Way to Cook Perfect Grillkylling med 7 krydderi

Grillkylling med 7 krydderi. En grillkylling på rotisseri bliver bare som regel altid saftig og velsmagende. Her er vores bud på en libanesisk kylling på rotisseri. Det aromatisk paprika i vores grillkylling krydderi præsenteres i kombination med nanemynte, malabarpebeer og kalahari-ørkenen salt som giver kyllingen en spændene aroma.

Grillkylling med 7 krydderi Start med at gøre din grillkylling ren. Skær urenheder fra, tjek for eventuelle rester af fjer, fjern indmad, og vask kyllingen grundigt - både ind- og udvendig. Vi har her brugt en tør rub, men du kan også vælge bare at bruge salt og peber. You can cook Grillkylling med 7 krydderi using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Grillkylling med 7 krydderi

  1. Prepare 2 of stk kyllinger Ca.1400 g pr. stk.
  2. It's of Salt.
  3. Prepare 2 of stk økologiske citroner.
  4. Prepare 2 spsk of olivenolie.
  5. Prepare 4 fed of hvidløg, pressede.
  6. Prepare of Krydderblanding af:.
  7. You need 2 spsk of groft salt.
  8. Prepare 2 spsk of 7 krydderi.

Vi ser frem til en skøn uge med solrigt sommervejr, besøg fra venner og familie, dasen rundt og lave ingenting, læse bøger, drikke kold rosé vin og spise is hver dag, grille vores aftensmad (fx en helstegt kylling, har jeg planer om) og nogle gange frokost, spise fisk, pil selv rejer og bade i havet. Enten en olie med salt og paprika, eller en bbq-sauce jeg lærte af min eks-svigermor; lige dele farin og ketchup røres sammen med en anelse chilipulver. Det er super nemt at grille kyllingen. Voila - og så klarer grillen ellers resten af arbejdet.

Grillkylling med 7 krydderi instructions

  1. Rengør kyllingerne. Kom derefter rigeligt salt ind i kyllingerne. Vask citronerne og skær dem i halve. Kom dem ind i kyllingerne sammen med presset hvidløg. Smør kyllingerne ind i olie, og masser krydderiblandingen godt ind i kyllingerne..
  2. Forvarm grillen til 180 – 200 grader. Kyllingen skal tilberedes ved indirekte varme. Snør kyllingerne med madsnor, og kom dem på rotisseriet i den forvarmede grill - placer drypbakker under..
  3. Grill kyllingerne i 45 – 70 minutter, til kernetemperaturen er 75 grader. Tag kyllingerne af grillen og lad dem hvile i 15 minutter - skær kyllingerne ud og server..

Mad Ideer Roastbeef Roastbeef på rotisserie: Roastbeef er fremragende at grille på et roternede spyd (rotisserie), og her kan se ca. stegetid og kernetemperatur. Videoopskrift: Få en super nem opskrift på grillkylling på rottiserie med Weber. Grillet kylling er ingen sag at lave, når man har en lukket grill med roterende spyd. Det eneste, du skal gøre, er at sætte den hele kylling over, så vil rottiseriet langsomt tilberede kyllingen til perfektion. Rist peber, spidskommen, kardemomme, korianderfrø og nelliker på en tør pande, til de begynder at dufte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Grillkylling med 7 krydderi"

Post a Comment