How to Make Yummy Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade
Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade. Hjemmelavet remoulade er mayonnaise rørt op med syltede grøntsager og smagt til med karry og sennep. nemt og lækkert. Hjemmelavet remoulade er faktiske ret nemt at lave. I denne opskrift blender du blot de fleste ingredienser sammen og rører dem i en mayonnaise.
Pickles hakkes i hånden, hvor der tilsættes asier og hjemmerørt mayonaise ( selvfølgelig kan den købes færdiglavet) samt krydderier Jeg anfægter ikke brug af købt. Coop Opskrifter. ændrer ikke ved, at deller bare er en udødelig klassiker, som kan elskes og nydes i alle aldersgruppe - børn, unge og gamle tilbeder dellen som værende det eller helligste - og det er det. Man kan servere dem med kogte kartofler, men jeg foretrækker nu egentlig bare at spise dem med en skive rugbrød, en citronbåd og remoulade. You can have Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade using 12 ingredients and 16 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade
- You need 400 g of torskefilet.
- You need 3 of skalotteløg.
- You need 1 fed of hvidløg.
- Prepare 15 cm of citrongræs.
- You need 5 cm of frisk ingefær.
- You need 1 of æg.
- Prepare 1/2 of dl rasp.
- Prepare 1 of dl piskefløde.
- You need of Salt og peber efter smag.
- It's 1 of tsk knust korianderfrø.
- Prepare 1 spsk of fishsauce.
- It's of Smør og olivenolie til at stege i.
Remoulade er så dansk som noget overhovedet kan være. Det er dog altid sådan med hjemmelavet remoulade, at den skal smages til mange gange undervejs, og måske skal der tilføres lidt ekstra syrligt, lidt ekstra sødt, lidt ekstra krydderi, og lige. Jeg er vild med remoulade - og spiser gerne en rugbrød med kun det! De glas er fast inventar i mit køleskab, for sådan en hjemmerørt remoulade smager bare rigtig godt.
Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade step by step
- Torskefileterne skæres i stykker..
- Torskestykkerne hakkes i en kødhakker med en 6mm hulskive..
- Løg, hvidløg, citrongræs og ingefær gøres i stand..
- Skæres i mindre stykke..
- Løg kommes i en hakler eller blender..
- Det blendes eller hakles med et æg.
- Massen tilsættes det hakkede torskekød. Salt. Peber og knust korianderfrø tilsættes..
- Derefter tilsættes piskefløde og rasp og røres med dejkroge til en ensartet fars..
- Fischsauce tilsættes..
- Røres igen og derefter hviler farsen 1 time i køleskabet..
- Farsen tages ud og lægges på et fad..
- Med en ske formes små frikadeller som lægges på et fad smurt med olie..
- Frikadellerne steges gyldne i halvt smør og olivenolie..
- Læs frikadellerne på et fad..
- Server dem med hjemmelavet remoulade, stegte kartofler og pynt med lidt dild..
- Velbekomme og god fornøjelse. Opskrift på hjemmelavet remoulade kommer i nyt opslag..
Og så er den perfekt til rugbrød med nystegte fiskefrikadeller, rødspætter, spegepølse eller svagheden herhjemme; pint, pandestegt. Fiskefrikadeller med Hjemmelavet Karry Remoulade og Persillekartofler. Fjern først bugbenene i fisken og skær den i nogle mindre stykker. Hak fisken groft i foodprocessor med salt og peber. Tilsæt æg og havregryn i mens du rør rundt.
0 Response to "How to Make Yummy Torskefrikadeller med Thailandsk tvist og hjemmelavet remoulade"
Post a Comment