How to Prepare Perfect Marabou chokoladekage
Marabou chokoladekage. Fantastisk opskrift på Marabou chokoladekage. · Opskrift på en gudeskøn todelt chokoladekage med chokoladetrøffel. Den er så god og smelter nærmest helt på tungen. My favourite ist japp and fudge & havssalt".
Store in a cool dry place. A wide variety of marabou chocolate options are available to you Älskar du mjölkchoklad? Älskar du tacos? Då kommer du älska Marabous chokladtacos! You can have Marabou chokoladekage using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Marabou chokoladekage
- You need 2,5 of dl tykmælk.
- Prepare 1 of tsk natron.
- You need 175 gram of sukker.
- Prepare 150 gram of hvedemel.
- You need 3 spsk of kakaopulver.
- Prepare 2 of tsk vanillesukker.
- Prepare 1 of nip salt.
- Prepare 59 gram of smeltet smør.
- It's of Marabou glasur.
- You need 125 gram of Marabou mælkechokolade.
- You need 50 gram of smør.
- You need 70 gram of flormelis.
- You need 1-2 spsk of mælk.
Här kommer ett smarrigt recept för den perfekta avslutningen på en mysig. For faster navigation, this Iframe is preloading the Wikiwand page for Marabou (chocolate). Marabou ist die ursprünglich schwedische Schokoladenmarke mit Hang zum Außergewöhnlichen. Und diese Beschreibung ist durchaus wörtlich zu nehmen: Alles, außer.
Marabou chokoladekage instructions
- Hæld tykmælk i en skål og rør natron og sukker ud i tykmælken..
- Sigt hvedemel, kakaopulver, vaniljesukker og salt sammen og vend det i dejen sammen med smørret..
- Fordel dejen i en smurt springform eller anden form. Læg evt et stykke bagepapir i spænd i bunden af formen..
- Bag kagen ved 200 °C (alm. ovnfunktion) på midterste ovnrille i ca 30 minutter, indtil den er gennembagt. Tjek evt. ved at stikke en tandstikker eller lign. ned i midten af kagen..
- Fjern springformen eller tag den ud af formen og lad kagen afkøle på bageristen..
- Bræk marabou chokoladen i tern og kom dem i en gryde sammen med smørret..
- Lad chokolade og smør smelte over svag varme og rør det sammen til en ensartet masse..
- Rør flormelis i chokolade-smørret og juster konsistensen med lidt mælk, så glasuren bliver smørbar. I starten ser det ud som om, at glasuren er ødelagt, men mælken hjælper..
- Fordel glasuren på toppen af kagen, pynt evt. med krymmel og lad glasuren sætte sig..
- Kagen holder sig blød og svampet i 2-3 dage..
En helt klassisk svampet chokoladekage i bradepande toppet med frosting med flødeost og pyntet med krymmel. Chokladjätten Marabou satsar på en knaprig chokladkaka fylld med pepparkaka & Cloetta ger sin skumtomte smak av polkagris. Mitt kök har testat årets julsmaker. Marabou mjölkchoklad - Sveriges allra mest älskade chokladkaka! Kul och festlig chokladefterrätt som blir en snackis vid bordet!
0 Response to "How to Prepare Perfect Marabou chokoladekage"
Post a Comment