Easiest Way to Cook Appetizing Spansk tortilla på grill

Spansk tortilla på grill. Recept på en lättlag och god klassisk spansk omelett. Tortilla med ägg och potatis fungerar fint som lunch, middag eller som tapas om det blir lite över. Det tar lite tid att göra en tortilla, men det är det värt, varenda minut!

Spansk tortilla på grill Låt smöret smälta och fräsa innan du lägger i purjoskivorna. Rör om medan purjon steks - den ska inte bli brun utan bara lite "genomskinlig" och mjuk. Spansk tortilla med kartofler og løg smager fantastisk. You can cook Spansk tortilla på grill using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Spansk tortilla på grill

  1. Prepare 6 of æg.
  2. It's of Kogte kolde kartofter i tern (gerne en rest fra dagen før).
  3. You need 1 håndfuld of cherrytomater i halve.
  4. It's 2-4 of pølser alt efter størrelse.
  5. Prepare of Salt & peber.
  6. Prepare of Grillspyd.

Spansk tortilla som egentlig er en spansk æggekage er perfekt til nem aftensmad! Spansk tortilla er faktisk min absolut yndlings måde, at tilberede en æggekage på. Den smager langt bedre, og kan gøres meget mere spændende, end en. Ekte spansk tortilla lager du av potetskiver og en eggeblanding i ovn.

Spansk tortilla på grill step by step

  1. Varm en støbejernspande på grillen og rist kartoflerne til de er sprøde. Skru lidt ned for varmen (hvis det er en gasgrill).
  2. Læg pølserne på grillen samtidigt med kartoflerne. Hvis de skal laves som spiraler, er der et link til fremgangsmåden her: https://www.youtube.com/watch?v=0rCnpsVJ1I0.
  3. Pisk æg sammen med lidt salt og peber og hæld æggemassen over de stegte kartofler og steg videre indtil masse har sat sig lidt..
  4. Fordel de halverede tomater over massen og steg færdig.
  5. Kan spises som den er eller serveres med groft brød og salat.

Server med gressløk, olivenolje og godt brød! Spansk tortilla är den perfekta lunchen som även smakar bra att äta kall på t ex utflykten. Spansk tortilla - en kjapp ukemiddag basert på rester av grønnsaker og annet godt du skulle ha. For oppskrift besøk bloggen Mat på Bordet. Det jeg kaller for en spansk tortilla er en rask middagsrett jeg lager, gjerne på en ukedag, bestående stort sett av rester fra kjøleskapet.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Spansk tortilla på grill"

Post a Comment