Recipe: Perfect Kefir med rabarberkompot

Kefir med rabarberkompot. Her serveret med lækker rabarberkompot, brun sauce og kogte kartofler. Server medisterpølsen med kogte kartofler, sauce, rabarberkompot og evt. lidt grønt på toppen. Kefir is med havtorn Opskrift af Chiahealth - Cookpad.

Kefir med rabarberkompot Derfor har vi besluttet at hjælpe den lidt på vej med en rigtig sommerfrisk morgenmad! Mazarinkage med rabarberkompot er en lækker kage eller dessert, som smager af sol og sommer. Rabarberkompot med lakridscreme er en lækker og smagfuld lille afslutning på et godt måltid mad. You can have Kefir med rabarberkompot using 4 ingredients and 1 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Kefir med rabarberkompot

  1. Prepare 3 of dl kefir (arla essen har en der er det tyk).
  2. You need 2-4 spsk of rabarber kompot -opskrift ligger på min profil.
  3. You need of Lidt kokosflager.
  4. Prepare 2 spsk of tørret pollen.

Rabarberkompot kan bruges til så mange ting: morgenmad, desserter og salte retter. Så det er bare med at få brugt de danske rabarber til at lave denne drønnemme opskrift på rabarberkompot med. Rabarberkompot smager skønt og er virkelig nemt at lave. Servérpå yoghurt eller fx en ostemad.

Kefir med rabarberkompot instructions

  1. Hæld kefir på tallerken top med rabarberkompot, kokosflager og pollen..

Den lækre marengsbund kan bages dagen i forvejen og rabarberkompotten kan du også lave i god tid. Lad det koge til rabarberne er møre. Brug rabarber i en nem og lækker marengs roulade med hjemmelavet rabarberkompot og mascparone flødeskum. Skøn opskrift på en frisk rabarberkage. Sådan laver du rabarbertrifli med kakaocreme og flødeskum.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Kefir med rabarberkompot"

Post a Comment