How to Cook Delicious Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding

Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding. En helstegt oksemørbrad smager helt fantastisk. Servér stegen med den lækreste svampesauté med spidskål. Helstegt oksemørbrad og svampesauté med spidskål.

Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding Så overskriften med rette, skulle være helbagt oksemørbrad eller måske endda Halv (hel)bagt. Findel svampe, kødet fra den tynde ende, fløde og æg i en foodprocessor til en blød fars. Brun oksemørbraden i lidt olie på en Smør farsen i et jævnt lag på mørbraden og pak den ind i parmaskinke, således at farsen holdes på plads. You can cook Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding

  1. You need of Ca. 1400 g oksemørbrad, pudset - evt. bundet, så den er ensartet.
  2. You need of Evt. 4-5 dl æblejuice til mørning af kødet.
  3. You need 3 of tsk. salt.
  4. You need of Friskkværnet peber.
  5. It's of Olie og smør til bruning.
  6. Prepare of Grøntsagsblanding:.
  7. You need 1 of spsk. smør.
  8. You need 1 of løg i halve skiver.
  9. Prepare 1/2 of spidskål i strimler (her er brugt et rødt spidskål).
  10. Prepare 10 of blandede svampe, fx champignoner, rørhatte, markchampignoner.
  11. You need 1 of tsk. tørret timian.
  12. You need of Salt og peber.

Læg mørbraden i en stor bradepande og. Oksemørbraden krydres kun med salt og peber. Helstegt oksemørbrad opskrift med stegetid og kernetemperatur. Helstegt oksefilet med svampe og confiterede kartofler.

Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding step by step

  1. Hvis kødet skal mørnes, pakkes det i en pose med æblejuice i min. 4 timer. Kødet skal vendes i/med posen ind imellem....
  2. Krydr kødet godt med salt og peber og brun det godt i olie og smør på alle sider, før det puttes i et ovnfast fad eller bradepande og steges i ovnen ved 160 graders varmluft (i omkring 45 min.). Brug stegetermometer - det skal vise 57 grader, og så tages kødet ud og hviler i 15-20 min..
  3. Mens stegen steger og hviler, renses svampene, og spidskålen samt løg gøres klar. Smelt smørret på en pande, og sautér løg samt svampe deri. Krydr med timian, salt og peber - og tilføj kålen efter et par minutter. Bliv ved med at røre i mikset på panden i ca. 5-6 min. mere, til det hele er mørt med bid i - og smag til med salt og peber. Også andet tilbehør tilberedes her.....
  4. Skær kødet i skiver - og nyd retten med en god sauce (rødvinsauce er fantastisk - bearnaise ligeledes) samt ovnstegte kartofler, rösti el.lign. til..

Hvordan du kan tilberede en lækker ½ oksemørbrad fra John Stone Beef med camembert, basilikum, krydderier og bacon. Risotto med ærter, svampe og rejer. Tag risottoen af varmen og tilsæt revet parmesan, champignoner og rejer. Rør forsigtigt og smag til med salt, peber og citronsaft. Helstegt oksefilet med hvidløg er god gæstemad når I er mange.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Helstegt oksemørbrad med svampe- og spidskålsblanding"

Post a Comment