Recipe: Perfect Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat

Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat. Pour que les croque-monsieur soient plus croustillants, passer les tranches quelques secondes au grille pain avant de les beurrer. L'astuce Anti-Gaspi de GoodPlanet :Cette recette est très pratique pour réutiliser des tranches de pain un peu rassis : badigeonnées de. Frikadeller og kartoffelsalat med mormordressing. · En rigtig dansk klassiker: Frikadeller og kartoffelsalat med ægte mormordressing.

Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat Det er godt nok den ultimative parisertoast, men ikke desto mindre, en lækker toast. Denne sag er fyldt med masser af gruyereost, fyldig cremefraiche og skinke - og man kan ikke gå galt i byen med den. Start din morgen á la francaise. You can have Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat

  1. Prepare 4 of skiver hjemmebagt sandwichbrød.
  2. It's 4 of skiver kogt skinke eller som her min mands hjemmelavede tørret skinke.
  3. It's 4 of skiver gryere ost eller comte, endelig ikke Danboost.
  4. You need 2 of strimler grillet rød peber uden skind.
  5. It's 2 spsk of dijonsennep.
  6. You need of Lidt små ramsløgblade fra min have.
  7. Prepare of Olivenolie som de grillede røde peber har ligget i.
  8. It's of Lidt sød chilisauce, gerne hjemmelavet.
  9. You need of Lidt kartoffelsalat med radiser og rød peberfrugt.
  10. It's of Vinegrette med dijonsennep og hvidløg.

Forfatter Morten Sabroe fortryller og fortæller med sine personlige beretninger, mens musiker og sangerinde Astrid Engberg tryllebinder os med sine sprøde toner denne tidlige, tidlige søndag morgen. A vos fourchettes, le croque-monsieur revient accompagné du croque madame et de leurs nombreuses variantes. Toute une gamme de recettes de délicieux sandwichs à base de pain toasté, qu'on sert avec une salade en guise de repas. Des idées de plats inspirants et tellement facilles.

Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat step by step

  1. Start med at lægge alle ingredienserne frem på køkkenbordet og tænd for jernet til at grille croquemonsier. Pensl brødskiverne med olien fra den grillede røde peber på begge side. Læg et lag ost på to af siderne..
  2. Læg nu den grillede røde peber ovenpå osten..
  3. Smør nu 1 spsk sennep ovenpå..
  4. Læg derefter skinken, endnu et lag ost og ramsløgene ovenpå igen..
  5. Placer sandwichen i det varme jern. Luk låget ned og pres det sammen..
  6. Kik til det ind imellem så det ikke bliver sort og brændt. Når det er gyldent og osten virker smeltet er croquemonsieuren færdig..
  7. Server den nu med lidt kartoffelsalat og sød chilisauce til. I Frankrig hedder det en croquemadame hvis der er tomatskiver indlagt i stedet for den røde peber, ofte serveres den også med et spejlæg på toppen og en grøn salat ved siden af. En herlig nem frokostret som kan varieres efter smag..
  8. Velbekomme og god fornøjelse..

Bre en klick béchamelsås på varje bröd. Lägg på en skiva skinka, strö över lite riven ost och lägg sedan Gratinera din Croque i ugnen tills osten har smält och fått lite färg. Servera tillsammans med en grönsallad och en klick dijonsenap. Listen for free to their radio shows, DJ mix sets and Podcasts. Croque Monsiuer er programmet hvor der skrives breve til Prins Henrik, hvor lytterne bringes ajour med debatten i Paris, og hvor man ikke skal skamme sig over at nyde et godt glas Chateau de la Gravelle.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Croque monsieur med sød chilisovs og kartoffelsalat"

Post a Comment