Recipe: Appetizing Pulled kylling med ananassalat

Pulled kylling med ananassalat. En nydelig grillrett med marinert kylling. Kyllinggrillspyd serveres med en frisk salat av eple, ananas, sitron og et lite sting av chili. Grillspyd med kylling serveres med en frisk salat med masser af æble, ananas og citron.

Pulled kylling med ananassalat Oftest er en salat med disse ingrediensene tilberedt med majones. Jeg tilbyr deg et enklere alternativ. I denne oppskriften vil jeg fortelle deg og vise deg hvordan du skal tilberede salat med kylling, ost og ananas slik at den er lett, saftig og mindre kalorisk. You can cook Pulled kylling med ananassalat using 23 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Pulled kylling med ananassalat

  1. Prepare 200 g of kyllingbryst.
  2. You need 1/2 of dl bouillon.
  3. You need 1 spsk of tomatpure.
  4. It's 1/2 of rødt spidskål.
  5. Prepare 2-4 of tortillaer.
  6. Prepare of Rub.
  7. Prepare 20 g of brun farin.
  8. It's 1 of tsk røget papirka.
  9. You need 1 of tsk sød paprika.
  10. You need 1/2 of tsk oregano.
  11. Prepare 1/2 of tsk hvidløgspelver.
  12. You need 1 of tsk goft salt.
  13. You need of Ananassalat.
  14. You need 1/4 of ananas.
  15. You need 1/2 of rød peber.
  16. It's 1/2 of rødløg.
  17. Prepare 1 spsk of frisk koriander.
  18. You need of saften fra en 1/2 lime.
  19. You need of Avocadodressing.
  20. You need 1/2 of avocado.
  21. It's 1 spsk of koriander.
  22. You need of saften fra en 1/2 lime.
  23. You need 2 spsk of cremefraiche.

Kyllingbryst med ananas og ost - diett, men samtidig næringsrikt måltid, har en krydret smak. Serveres det mulig med friske grønnsaker, kokte poteter med urter og ris. Drys med salt og kværn med peber. Skræl ananas og skær frugten i mindre stykker - eller - brug ananas fra dåse og lad stykkerne dryppe af i en sigte.

Pulled kylling med ananassalat step by step

  1. Bland alle ingredienserne til rubben i en skål. Kom rubben og kyllingbrysterne i en frysepose og stil det på køl i min. 1 time gerne længere..
  2. Bland bouillon og tomatpure i en skål..
  3. Kom kyllingbysterne i et ildfastfad og hæld tomatblanding i bunden af fadet. Lad det stege i ovnen ved 125 grader i 3 timer..
  4. Når de 3 timer er gået tages kyllingen ud af ovnen og er nu klar til at blive pulled. Det gøres ved at rive kødet fra hinanden med en gaffel..
  5. Ananassalaten: Skær ananas, peberfrugt og rødløg i mindre stykker..
  6. Kom det det hele i en skål og tilføj limesaft og koriander. Bland det godt sammen..
  7. Mos/blend alle ingredienserne til avocado dressingen..
  8. Hak det røde spidskål fint..
  9. Nu er alt fyldt klar til at komme i en tortillaen. Tortillaen kan med fordel varmes, for at gøre den mere smidig, men det er ikke nødig. den kan varmes i ovnen, panden eller den måde man fortrækker at opvarme tortilla på..

SERVERING: Skær kyllingefilet i tynde skiver. Anret salat på en tallerken med kyllingeskiver, ananasstykker. Skjær et snitt ned i baguetten, smør med majones og fyll med kyllingskinke, salatblader og tynne skiver av agurk og ananas. Lag tomatsalsaen og legg den på toppen av baguettefyllet. En opskrift på salat med kylling kan varieres uendeligt og smager altid helt formidabelt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Pulled kylling med ananassalat"

Post a Comment