Easiest Way to Prepare Perfect Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken

Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken. Super nem og lækker opskrift på spinatroulade med laks. Smuk at se på og helt perfekt som forret med brød til eller til frokost med salat ved siden af. Nem og lækker asiatisk salat med broccoli, edamamebønner, sesamfrø og asiastisk peanutdressing.

Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken Tærte er altid en vinder, og virkelig og indtryk men også i bogstavelig forstand - så det er rart at være hjemme i eget køkken igen. Lækker og nem opskrift på en dejlig spinattærte, som kan varieres efter, hvad man har på lager. Her er der tale om en tærte lavet på det, der nu lige var i huset, da jeg fik lyst til tærte: spinat, kartofler og feta. You can cook Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken using 20 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken

  1. It's of Fuldkornsmørdej:.
  2. You need 2 spsk of græskarkerner.
  3. Prepare 2 of tsk hørfrø.
  4. You need 1 spsk of sorte sesamfrø (eller almindelige sesam).
  5. It's 100 g of hvedemel.
  6. You need 75 g of fuldkornsmel.
  7. You need 100 g of smør, koldt.
  8. You need 1 of tsk salt.
  9. You need 1 of æg.
  10. You need 2 spsk of iskoldt vand.
  11. It's of ....
  12. Prepare 1 pose of friske spinatblade.
  13. Prepare of lidt smør.
  14. Prepare 2-300 g of frisk laks.
  15. It's 100 g of feta (måske mere).
  16. It's 1 of pk frisk mozzarella.
  17. Prepare 4 of æg.
  18. It's 1 of dl creme fraiche.
  19. Prepare 1 of dl mælk.
  20. Prepare of salt og peber.

Det skønne ved tærter er netop, at de kan varieres i en uendelighed, så der er fantastiske at lave. Tilsæt tern af røget laks, salt og peber. Spinat og fetaost er en kjær og hyppig brukt kombinasjon her i huset, og sammen med laks er det en skikkelig innertier. Skjær laksen i jevnstore stykker og krydre med salt og pepper.

Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken step by step

  1. Hæld græskarkerner, hør- og sesamfrø i den lille hakker til stavblenderen og giv dem et par runder. Skal ikke være pulveriseret. Der må gerne være en lidt grov struktur i dejen.
  2. Smuldr smørret i mel- og grovmel. Tilsæt salt, frø og kerner. Saml dejen med ægget og det kolde vand. Undgå fristelsen med at tilsætte mere mel. Grovmelet suger væske, mens den ligger koldt. Gør dejen flad, pak den ind i husholdningsfilm og læg den på køl i en times tid.
  3. Steg spinatbladene i lidt smør. Når tilstrækkeligt nedkølet hak det groft med en kniv Skær laksen ud i mundrette bidder Pak de to oste ud og skær dem i tern Pisk æg sammen med creme fraiche, mælk, salt og peber. Vær forsigtig med saltet, da du også skal bruge den salte fetaost.
  4. Sæt ovnen på 200 grader Rul dejen ud på et meldrysset bord og beklæd en porcelæns-tærteform med den. Den behøver ikke at blive smurt. Tærten skal blindbages først: Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen. Har du bagekugler brug dem, ellers er tørrede bønner også fint. - Forbag i 10-15 min.
  5. Fordel den hakkede spinat på den forbagte tærtebund Fordel laksestykkerne Fordel ostestykkerne Fordel æggeblandingen (træk evt lidt i spinaten med en gaffel, så den titter lidt op over æggeblandingen) Bag tærten færdig ved 200 grader i 20-30 min... uhmmm smager godt!.

Stek laksen i litt nøytral olje et par minutter på hver side, og legg den deretter i et ildfast fat. Spinattærte med rødløg, tomat og hytteost. Lækre Filodejsstænger Med Feta Og Skinke - Nem Snack - One Kitchen DK. Jeg elsker de her filodejs cigarer! De laves normalt med feta og persille og så er de også en del mindre.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Spinattærte med laks og feta - Rimmers Køkken"

Post a Comment