Recipe: Delicious Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs
Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs. En nem og velsmagende opskrift på bagte rodfrugter i ovn med honning, timian og balsamico. → Se opskrift i tekst og billeder her. Oftest kører vi rodfrugter til en god steg sammen med lidt gode kartofler og en dejlig sauce - men vi kan også sagtens udelukkende servere rodfrugter til, da det. Langtidsstegt med øl i ovnen - det er simremad, der tager kegler.
Drys med salt og friskkværnet peber. Det er også en god idé at hælde noget af væden fra bunden af fadet over kødet undervejs, så den ikke. Langtidsstegt svineskank med selleri og brombær. You can have Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs
- It's 2 of gulerødder.
- You need 100 g of selleri.
- It's 2 of løg.
- You need 2-3 of kviste rosmarin.
- You need 1 of tsk. hele peberkorn.
- Prepare 3 of svineskanke.
- You need of Groft salt til at gnide skankene med.
- You need of Vand.
- You need 1/4 of L piskefløde.
- Prepare of Maizena til jævning.
- It's of Evt. en smule kulør.
- You need 2 kg of bagekartofler.
- It's 200 g of knoldselleri.
- Prepare 6 of gulerødder.
- You need 5 of spsk. rapsolie.
- Prepare 2 fed of hvidløg.
- It's 3 of stilke rosmarin.
- Prepare of Maldon salt.
Målet med turen var at finde nogle vilde brombær, som kunne blive en del af aftenens måltid. Bærrene var små, og smårifterne fra de bittesmå torne var mange - men det var det hele værd. Skræl rodfrugterne, og skær dem i skiver. Bagte rodfrugter: Skrub eller skræl alle rodfrugterne, og skær dem i både.
Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs step by step
- Rens og skyl de førstnævnte rødder, løg og rosmarin. Skær dem i gode klodser og kom dem sammen med hele peberkorn i et ovnfast fad med meget høj kant (evt. stegeso).
- Dup skankene tørre med køkkenpapir og rids skindet - det er altså lidt hårdt.
- Gnid skankene godt ind i salt, ligesom flæskesteg.
- Stil skankene på urterne i fadet og hæld koldt vand ved, så det akkurat dækker urterne..
- Stil det hele i ovnen v 150 gr i 4 timer (ikke varmluft).
- Fisk skankene op og stil dem i et andet fad uden urter og væde..
- Si væden over i en gryde og reducer den lidt. Tilsæt fløden, lad det koge yderligere en stund. Jævn om nødvendigt sovsen med maizena (og brug evt. lidt kulør).
- Skrub bagekartofler ne og skær dem i 1 1/2 cm tykke skiver. Vend skiverne i olie blendet med rosmarin og hvidløg. Læg dem enkeltvis ud på en bageplade og drys med Maldon salt. Skræl gulerødder og selleri, skær dem i klodser á 3x3 cm vend dem i lidt olie, læg dem på en bageplade i et lag, drys med Maldon salt. Bag i ovnen v 190 gr 35-40 min..
- Stil skankene tilbage i ovnen 10 min v 190 gr, så sværen bliver sprød. Server med en frisk salat på siden.
Fordel rodfrugter og appelsin i det ovnfaste fad, og vend dem med olivenolie, hvidløg, rosmarin, salt og peber. Læg stegen over rodfrugterne med sværen opad. Opskrift på bagte rodfrugter med grøn salsa, yoghurt og sprøde croutoner på toppen. Skøn som et vegetarisk måltid, eller som godt tilbehør til kød. Vend olivenblandingen med friske timianstilke, og hæld det over rodfrugterne.
0 Response to "Recipe: Delicious Langtidsstegt svineskank med bagte rodfrugter og sovs"
Post a Comment