Easiest Way to Cook Perfect Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken
Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken. Den her opskrift vender vel bare en Sarah Bernhardt lidt på hovedet. Den tempererede chokolade er her i bunden.
Opskriften her er rettet mod børn Som navn og kælenavn indikerer, så hører den her opskrift oprindeligt til i den engelsktalende lande. Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt. (©DR). You can cook Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken using 7 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken
- You need 1 of portion kransekagemasse (fra mine 'Kransekagevrøvl').
- You need 1 of dl frysetørrede hindbær.
- It's 200 g of tempereret mørk chokolade.
- You need of Ganache:.
- You need 2 of bl husblas.
- You need 3 of dl piskefløde.
- You need 200 g of mørk chokolade.
Deltagerne i Den store bagedyst har prøvet kræfter med denne opskrift, som er en af Mette Blomsterbergs egne favoritter. Det er en dansk klassiker, der består af nøddemakroner med chokoladecreme som overtrækkes med tempereret mørk chokolade. Sarah Bernhardt, Actress: La dame aux camélias. This celebrated star of the French stage had a sporadic love-hate affair with early cinema.
Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken instructions
- Læg en relativ stor stjernetylle i en stofsprøjtepose og fyld din ny-ristede kransekagemasse i den.
- Læg et stykke smørrebrødspapir på bagevægten og afprøv den størrelse du gerne vil have. Mine vejer ca 20 g.
- Sprøjt nu dine kransekagestykker ud. De flyder ikke ret meget ud, så de kan sættes ret tæt. Dyp en finger i lidt vand og tryk toppen lidt ned, så der er en plan flade til ganachen.
- Bag kransekagerne gerne med to bageplader for at undgå en sort bund. De skal have ca 6-8 min ved 225 grader. Man skal holde godt øje med kransekage, da de bliver mørke lynhurtigt (tag tid på din første plade og kend din ovn).
- Ganache: Læg husblasen i blød i 10-30 min alt efter mærke (jeg har selv nogle, der bliver bløde meget hurtigt).
- Hak chokoladen fint.
- Varm fløden op til kogepunktet og hæld ca halvdelen over chokoladen. Rør i massen ved at starte fra midten og lad de to ingredienser emulgere. Hæld derefter resten af fløden i og fortsæt processen.
- Vrid husblasen helt fri for vand og rør dem i den varme chokolade.
- Giv massen en tur med en stavblender eller passér den gennem en sigte.
- Afkøles helt i køleskab, mindst 3 timer eller endnu bedre til dagen efter.
- Temperer chokoladen, og dyp nu hver af de kolde kransekager i den og sæt dem på et stykke bagepapir. Jeg 'skraber' gerne to kager mod hinanden, så de ikke får en alt for tyk chokoladebund, og så chokoladen ikke flyder ud over kagens bund. - Når chokoladen har sat sig, befri dem fra bagepapiret.
- Pisk den kolde ganache kort med en håndmixer. Pas på, den kan godt få for meget og skille.
- Fyld ganachen i stofsprøjtepose med en rund tylle (Ø12 eller Ø14).
- Sprøjt den størrelse af ganache-toppe på kransekagen, som du selv ville have lyst til at spise. Vær ikke alt for bekymret for, om toppen rundes af helt perfekt. - Det hjælper de frysetørrede hindbær på, når du dypper dem til sidst.
- Tag hver enkelt kage og dyp dem i de frysetørrede hindbær. - Sæt dine kager på køl eller på frost indtil du skal servere dem.
Rimmers Køkken ile ilgili Sık Sorulan Sorular. Rimmers Køkken yakınlarında hangi oteller var? Rimmers Køkken yakınlarındaki otellerin tümüne Tripadvisor'dan bakın. Rimmers Køkken yakınlarında hangi restoranlar var? Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo.
0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Sarah Bernhardt kransekage - Rimmers Køkken"
Post a Comment