Easiest Way to Make Perfect Rødbede- og porrevafler
Rødbede- og porrevafler. En lækker variation af en klassisk pariserbøf - her med revet rødbede! Rødbeder er fantastisk søde og sammen med en fed og syrlig creme, urter og knasende kerner udgør de en perfekt lille ret. INGREDIENSER TIL EN PERSON - en.
Der er ingen ende på rødbeder. Runde, kegleformede, lange, røde, gule, hvide og stribede. Grøntsagsquiz: Hvad har rødbeder og ketchup med hinanden at gøre? You can cook Rødbede- og porrevafler using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Rødbede- og porrevafler
- Prepare of Ca. 160 g rødbede, kogt og i grove tern.
- It's of Ca. 15-20 cm porre i tynde skiver.
- Prepare 1/2 of dl hakket persille (evt. fra frost).
- It's 2 of æg.
- Prepare 1 1/2 of dl mælk.
- It's 1 of dl fuldkornshvedemel.
- It's 1 of dl havregryn.
- You need 2-3 of spsk. rugmel.
- You need 1 of tsk. bagepulver.
- It's 1 of tsk. salt.
- You need of Friskkværnet peber.
Skræl rødbeden og skær den i små tern. Læg rødbedetern på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolien over. Rødbedebøffer - Opskrift på lækre vegetar bøffer med rødbede. Pink rødbedebøffer her serveret ala vegetarisk.
Rødbede- og porrevafler instructions
- Put det hele i en blender og kør det fint og cremet i nogle minutter. Hvis massen er for tynd, tilsættes mere mel - hvis den er for tyk, tilsættes mere mælk. Lad dejen trække i min. 20 min., men gerne mere..
- Bag vaflerne i et vaffeljern - der bliver ca. 7 stk. plader hjertevafler. De er rigtig lækre med fx snittet iceberg-salat, tzatziki og tyndt skåret oksemørbrad (som på billedet nederst).😋.
Rødbede er en grøntsag i bede-slægten, der er karakteristisk med sin knold med fast og kraftigt mørkerødt kød. Den er i nær familie med sukkerroe og bladbede (sølvbede) og regnes botanisk for en varietet af Bede. Rødbede som den forekommer i dag er en forædlet nytteplante, der ikke vokser vildt. MadBio fra Aarstiderne - videoopskrifter, tips og tricks til madlavning. Caviar er en fantastisk råvare, og at den også er alsidig, demonstrerer vi med denne ret, hvor de funklende, sorte perler bliver blandet i.
0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Rødbede- og porrevafler"
Post a Comment