Easiest Way to Prepare Tasty Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg

Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg. Tærte med kylling er en lækker og sund ret, der egner sig både til frokost samt aftensmad. Krydr med salt og peber og steg strimlerne i lidt olivenolie på en pande. Stil til side og husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg Tærte med kylling, chorizopølse og søde kartofler Prøv en kyllinggryte med spennende krydder, fargerike grønnsaker - eller en gryte som tar kort tid å lage. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. You can have Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg using 19 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg

  1. It's 3 of plader frossen butterdej.
  2. You need 1 of kyllingebryst 200 g, stegt.
  3. Prepare 1 of stor håndfuld revet selleri.
  4. Prepare 1/2 of chili.
  5. It's 2 of æg.
  6. It's 7 of dadler.
  7. Prepare 1 of stk frisk ananas.
  8. It's 1/2 of dl piskefløde.
  9. It's of Salt og peber.
  10. You need 1/4 of tsk kanal.
  11. It's 10 of tråde safran.
  12. You need of Tilbehør:.
  13. You need of Sellerisalat med syltet agurk:.
  14. Prepare 1/4 of revet selleri.
  15. Prepare 1 of dl mayonnaise eller cremefraiche.
  16. You need 1 håndfuld of hakkede syltede agurker.
  17. It's of Salt og peber.
  18. It's of Pynt :.
  19. It's of Tallerkensmækkerblade og blomster.

De er billige, hippe og meget sunde - og så er de også sjove Fyldte peberfrugter, fyldt pasta, fyldte dadler eller ovnbagte fyldte kartofler. En super god måde at Low carb tærte med kylling. Det særlige ved denne tærte er, at det er tærtebunden, der er lavet. Pastilla er en sød, kødfyldt tærte og en traditionel ret i Marokko.

Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg step by step

  1. Riv sellerien og skær kyllingekødet i tern. Fjern sten fra dadlerne og skær dem i stykker. Skær ligeledes ananas og chili i tern og kom alle ingredienser op i en skål og bland det godt sammen med krydderierne. Læg dejpladerne sammen og rul det lidt ud så der passer til en rund tærteform..
  2. Kom fyldet ovenpå dejen og pres dejkanterne ned over fyldet. Sæt tærten i ovnen ved 200 grader varmluft og undervarme og bag tærten i 35-40 minutter til den er gylden. Lad den køle lidt af i formen og kom den derefter op på en rist. Hvis den er sprød i bunden er den spiseklar, ellers så giv den 5 minutter mere i ovnen ved undervarme..
  3. Imens den bager laves sellerisalaten ved at blande revet selleri med mayonnaise eller creme fraiche samt lidt hakket sylte agurk og salt og peber. Anret en kvart tærte pr. Person på en tallerken og pynt med blomster og garner med sellerisalaten..

Her som små, sprøde pakker med et dejligt sødt og krydret fyld. Steg løg og hvidløg mørt i lidt olivenolie nogle minutter. Tilsæt chili, rosiner/svesker, gurkemeje, safran og brunet kyllingekød. Kartoffelsalat med soltørrede tomater og ærter. En vegetarisk hovedret, men den kan også bruges som tilbehør.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty Tærte med kylling, dadler, safran, selleri, chili og æg"

Post a Comment