How to Make Delicious Myrer på en træstamme

Myrer på en træstamme. Min kredit score er ganske lav på grund af den finansielle dødsdom jeg modtog. Fantastisk opskrift på Myrer på en træstamme. En snack fra USA af de sundere.

Myrer på en træstamme Jeg har lovet en flok nørder på DTU, at jeg gerne vil hjælpe dem med deres julefrokost. da EN MYRE piler rundt på en træstamme og er lykkeligt uvidende om den fare der lurer forude. da Det har været et endeløst, men dog konstruktivt kredsløb: Myren ødelægger, og træskæreren begynder på en frisk — med muligheder for at dygtiggøre sig og udvikle nye, fantasifulde stilarter. Når først myrer eller termitter hænger fast på tungen, er det meget vanskeligt for dem at slippe væk. 🐜 En halvrådden træstamme er et kæmpe hit hos myreslugerne. Med deres store skarpe kløer flår de den i stykker for at jagte biller og larver inde i stammen. You can cook Myrer på en træstamme using 3 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Myrer på en træstamme

  1. It's 2-3 of stængler bladselleri.
  2. You need 2-3 of tsk peanutbutter.
  3. You need 2 spsk of rosiner el. korender.

Bjørnebanden leger på en træstamme i den kæmpestore Brunbjørnepark i Skandinavisk Dyrepark. Download denne gratis video om Myrer Træ Bark fra Pixabays enorme bibliotek med offentlige billeder og videoklip. Bekæmpelse af myrer, hvis du har myrer indendørs. Find og ødelæg myrernes bo, eller bekæmp myrerne med insektmidler.

Myrer på en træstamme step by step

  1. Rens stænglerne, skær evt. pletter fra, og del stænglerne i stykker på 5-10 cm..
  2. Fyld peanutbutter i den hule rende i hvert stykke, og arranger dem smukt på tallerken eller fad..
  3. Fordel rosinerne (myrerne) i en linje efter hinanden..
  4. Nyd den velsmagende sammensætning..

Små bunker af sand nær sprækker og paneler kan være det første tegn på, at du har myrer i boligen. Herefter vil du hurtigt se myrerne myldre rundt på gulve og borde for at. Lad os se på hvordan han forvandlede pladsen i en træstamme til et originalt og unikt hjem. Hovedparten af dem vokser på USAs nordvestlige kyster. At komme af med myrer i en bistade, bigården.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Delicious Myrer på en træstamme"

Post a Comment