Recipe: Appetizing Torsk i fad
Torsk i fad. Torsk i fad med æble og porrer. Hæld saucen i et ovnfast fad. Tilbehør Kartofler skrælles og snittes i så tynde skiver som muligt.
Torsk i fad er en supernem og velsmagende fiskeret som hele familien kan være med til. En sjat piskefløde gør bouillonen fra fisk og grøntsager ekstra lækker. Utrolig nem og lækker ret med torsk og grøntsager i en dejlig sauce. You can have Torsk i fad using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Torsk i fad
- Prepare 3 of kogte porrer i skiver.
- You need 1 of snackpeber i tern.
- You need 1 pose of blomkålsris.
- It's 1 of squash i tern.
- It's 1 of løg i både.
- It's 1 pose of rejer, 200 gr.
- It's 0,5 liter of kaffefløde.
- Prepare 150 of gr. Torsk eller anden hvid fisk pr. Person.
- It's 1 pakke of bacon, (de skrumper, så brug evt. 2 pakker).
Det hele tilberedes i det samme fad i ovnen. Hæld saucen i et ovnfast fad. Smörstek torsken eller låt den sköta sig själv i ugn RECEPT Torsk. Torskens milda smak gör den till en tacksam fisk att kombinera med olika kryddningar, grönsaker och tillbehör.
Torsk i fad instructions
- Bland grøntsager og rejer i et smurt fad.
- Krydre nu med salt, peber og hvidløg, efter smag.
- Kaffefløde hældes over grøntsagerne.
- Torsk eller anden fisk lægges på grøntsagerne.
- Bacon fordeles på toppen. De skrumper, så brug evt. 2 pakker.
- Sættes nu i ovn i 30 minutter ved 200 gr. Varmluft.
Torsk i fad, med masser af grøntsager. Torsk med karrysauce, blomkålsris og bacon gør det interessant at spise fisk, både hvis man elsker fisk, men også hvis det ikke er en favorit. Lækker opskrift på fisk i fad med porrer og gulerødder. Du kan bruge brosme, torsk eller kuller, og sovsen laves med lidt hvidvin og fløde. Torsk i pakke med græsk salat.
0 Response to "Recipe: Appetizing Torsk i fad"
Post a Comment