Recipe: Appetizing Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte

Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte. Her er oppskriften på en rask og enkel kremet fiskesuppe med torsk, laks og kremfløte. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Med fiskerester fra fryseboksen og norske rotgrønnsaker fra grønnsaksskuffen, tryllet jeg frem denne smakfulle fiskesuppen på under en halvtime.

Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte Her har du oppskriften på en god fiskesuppe med laks. Server gjerne suppen med noen skiver godt brød ved siden av. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. -Hvidløgs rejer og urte aioli -spansk krydret kødboller og kold tomat sauce. You can have Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte using 29 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte

  1. It's 1 of l fiskesuppe.
  2. You need 2 of dl tomatsuppe (fra fryseren fra egne tomater).
  3. You need 2 of gulerødder.
  4. It's 1 of stort løg.
  5. You need 2 fed of hvidløg.
  6. It's 1 of rød chili.
  7. It's 10 of små tomater cherry.
  8. Prepare 2 of store tomater.
  9. Prepare of Selleritop.
  10. Prepare 1 stykke of knoldselleri.
  11. It's 3 of grene fennikelgrønt.
  12. Prepare 5 of kefirlimeblade.
  13. You need 5 of blade fra citrontræ (kan udelades).
  14. It's 1 spsk of appelsinblomstvand.
  15. Prepare 1 spsk of sød paprika.
  16. You need of Revet citronskal.
  17. You need of Salt og peber efter smag.
  18. It's of Aioli:.
  19. Prepare 1 of æggeblomme.
  20. You need 2 fed of hvidløg.
  21. Prepare 1 of jalapenochili, rød.
  22. It's 10 of tråde safran.
  23. Prepare 1 of dl olivenolie.
  24. It's 3 of skiver ristet brød i små stykker.
  25. It's 25 g of comteost, revet.
  26. Prepare 1 of stor rødspættefilet.
  27. You need of Rasp til panering.
  28. You need of Salt.
  29. Prepare 16 of rejer, store pil selv.

En lækker og nem opskrift med rejer. Se her hvordan du laver en simpel hverdagsret indeholdende Kutter-rejer, cremet ærtesupper samt hytteost. Få opskriften på stegt rødspætte med rejer & urtesauce her. Rugpaneret helstegt rødspætte serveret med dampede forårsløg og asparges, rejer og en cremet kold sauce smagt til med lime og persille.

Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte step by step

  1. Gør alle grøntsagerne i stand og sæt dem over blusset med fiskesuppe og tomatsuppe. Lad det koge på et lille blus til alt er mørt. Sigt suppen. Pil rejerne og paner rødspættefileten og steg fisken i smør. Rist brødet og skær det i mindre stykker..
  2. .
  3. Lad suppen koge op igen og smag til med appelsinblomstvand, salt og peber. Knus hvidløg, safratråde og jalapenochili i en morter, tilsæt æggeblommen og bland godt. Pisk nu langsomt olivenolien i massen så det bliver til en mayonnaise. Smag til med salt og peber. Riv osten..
  4. Hæld suppen op i en varm tallerken og anret brød med aioli og revet ost på en tallerken med fisk og rejer også. Drik et glas rosevin fra Provence til, så er du straks i Sydfrankrig!.

En fyldig og krydret gulerodsuppe med spidskommen, paprika og hvidløg er dejlig og nem aftensmad på en kødfri dag. Server med godt brød til og eventuelt nogle ristede græskarkerner til drys. Opskriften lavede kok Jesper Vollmer i programmet Spis og spar. Oksekødet er krydret med både paprika, spidskommen, hvidløg, kanel, chili og cayennepeber, og det er simpelthen den bedste smagskombination, jeg Derudover havde jeg snittet et friskt spidskål, og stegt det let på panden i olivenolie og salt. Jeg er helt sikker på, at det ikke er noget man gør i mexico.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Krydret fiskesuppe med aioli, revet comteost, ristet brød, rejer og stegt rødspætte"

Post a Comment