Recipe: Perfect Citronkage fra Libanon

Citronkage fra Libanon. Citronkage fra Libanon Denne kage med citron, mandler og masser af sukker er for mig essensen af de desserter, jeg fik i Libanon. Denne kage med citron, mandler og masser af sukker er for mig essensen af de desserter, jeg fik i Libanon Citronkage fra Libanon. Denne kage med citron, mandler og masser af sukker er for mig essensen af de desserter, jeg fik i Libanon Helle Rimmer.

Citronkage fra Libanon See great recipes for Majsmelspandekager med avocado, ananas og andet grønt too! Disse småkager er lavet med kronbladene fra mælkebøtterne. Dejen får en smuk gul farve, der dog blegner lidt ved bagningen. You can cook Citronkage fra Libanon using 8 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Citronkage fra Libanon

  1. It's 250 g of citron (1-3 afhængig af størrelse).
  2. Prepare 225 g of mandler.
  3. It's 2 spsk of majsmel.
  4. Prepare 2 of tsk stødt kardemomme.
  5. You need 2 spsk of Cointreau.
  6. It's 4 of æg.
  7. You need 2,5 of dl sukker.
  8. Prepare of Korn fra en vaniljestang.

Quesadillas af blåt masa med spicy fyld - Rimmers Køkken. Når jeg kender til en ingrediens, men aldrig er faldet over den, og SÅ pludselig finder den på en hylde, så skal der alligevel en del. Har du mod på at give dine køkkenrutiner en krydret indsprøjtning med eksotiske evergreens som fatayaer og fattoush fra Libanon, tagine fra Marokko og paratha fra Pakistan? Chardonnay er verdens tredje-mest plantede vindrue og stammer oprindeligt fra Libanon.

Citronkage fra Libanon instructions

  1. Kog citronerne i vand ved lav varme i 30-45 minutter til de bliver helt bløde.
  2. Hæld den varme citronvand over mandlerne og smut dem.
  3. Skær citronerne i skiver og fjern evt kerner.
  4. Kom 200 gram af mandlerne i en foodprocessor sammen med citronskiverne, majsmelet, kardemommen og Cointreauen og kør det til en grov masse. Det gør ikke noget, hvis der er mandelbidder imellem.
  5. Snit de resterende mandler i tynde flager.
  6. Pisk æg, rørsukker og vanilje skummende.
  7. Bland mandel-citronmassen i æggene og hæld dejen i en sandkageform.
  8. Fordel mandelflagerne på toppen og bag kagen en halv time ved 170 grader varmluft.
  9. Server den afkølede kage med afdryppet yoghurt (græsk/tyrkisk) rørt med lidt sukker og vanilje.

Den er druen bag de store hvidvine fra Bourgogne og Chablis i Frankrig. Der er to skoler inden for vinifikation af Chardonnay - enten hvor der anvendes egefade og -spåner for at få en kraftig smag, alternativt stræber man efter det mere elegante som fx i Bourgogne uden anvendelse af eg. Sneglene er nemme at lave, tager sig godt ud og er et sikkert hit hos alle. Spis dem, som de er, eller flæk dem, og smør dem med 'dibs w tahini', der er det palæstinensiske svar på peanutbutter og syltetøj, nemlig cremet tahin rørt let sammen med en smule drue- eller granatæblemelasse. Chardonnay er verdens tredje-mest plantede vindrue og stammer oprindeligt fra Libanon.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Citronkage fra Libanon"

Post a Comment