Recipe: Perfect Julekringle med æble og marcipan
Julekringle med æble og marcipan. Julekringle med æble og marcipan Bag en saftig julekringle med en frisk remonce af æble, marcipan, kanel og kardemomme. Fantastisk opskrift på Julekringle med æble og marcipan. Bag en saftig julekringle med en frisk remonce af æble, marcipan, kanel og kardemomme.
Det her er julebag, som imponerer julesokkerne af hver en gæst. Er det egentligt ikke bare en blæremås-kanelsnurre i velvoksen form? Medmindre du spiffer fyldet op med lige lidt ekstra jul. You can have Julekringle med æble og marcipan using 18 ingredients and 12 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Julekringle med æble og marcipan
- You need 1 1/2 of dl mælk.
- Prepare 25 g of gær.
- You need 50 g of rørsukker.
- You need 1/4 of tsk. salt.
- You need 1 of tsk. kardemomme.
- It's 1 of æg.
- Prepare of ca. 350 g mel.
- It's 1 of æg (til pensling).
- You need of Remonce:.
- Prepare 100 g of marcipan.
- You need 1 of æble.
- Prepare 50 g of smør (blødt).
- You need 1 of spsk. kanel.
- Prepare 1 of tsk. kardemomme.
- It's 2 of spsk. rørsukker.
- You need of Pynt:.
- You need 30 g of mandler.
- You need 50 g of mørk chokolade.
Selvom den hverken er helt eller halvt lowcarb, så kunne jeg simpelthen ikke lade være med at dele den med jer. Det er jo jul for pokker! Når vejret rusker uden for, er der ikke noget bedre end at lune sig på denne smørfyldte og dekadente sag. Abonnér på kanalen, hvis du vil modtage nye og lækre opskrifter hver uge
Julekringle med æble og marcipan instructions
- Lun mælken, og opløs gæren heri. Tilsæt sukker, salt, kardemomme og æg, og bland godt. Kom mel i blandingen lidt ad gangen, og ælt dejen glat..
- Sæt dejen tildækket til hævning et lunt sted i 1 time..
- Remonce: Riv marcipan og æblet groft. Kom det i en skål, og bland det med smør, kanel, kardemomme og sukker til ensartet konsistens..
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på ca. 40 x 30 cm. Fordél remoncen på midten af dejen..
- Skær siderne i strimler, og flet dem ind over hinanden..
- Flyt forsigtigt kringlen over på en bageplade med bagepapir..
- Lad kringlen hæve tildækket i en 1/2 time..
- Pensl kringlen med sammenpisket æg, og drys med grofthakkede mandler..
- Bag kringlen gylden ved 180 grader i ca. 20 min..
- Afkøl kringlen på en bagerist..
- Smelt chokoladen, kom den i en frysepose, klip et lille hul i det ene hjørne, og dekorér kringlen..
- Tip: Brug evt. den overskydende dej til at lave en sød mini-kringle (gem ca. 3 spsk. remonce til den)..
Fordel marcipan, æble, kanel og sukker midt på dejen. Skær siderne i strimler og flet dem ind over hinanden. Læg kringlen forsigtigt over på en bageplade med bagepapir. Pensl kringlen med sammenpisket æg og drys med mandelflager. Dejen skal æltes et par minutter og ende med at være blød og smidig.
0 Response to "Recipe: Perfect Julekringle med æble og marcipan"
Post a Comment