Easiest Way to Make Appetizing Rørt tatar med sneglekaviar og svampe

Rørt tatar med sneglekaviar og svampe. Lær at lave rørt tatar af skrabet okseinderlår. Det smager super, og så passer det perfekt til en lille snaps på siden. Thomas Herman kan bedst lide at skære det selv med en meget skarp kniv, så man bedre bibeholder den saft og smag, der er i kødet.

Rørt tatar med sneglekaviar og svampe Rørt tatar med okseinderlår" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Den helt rigtige hønsesalat med stegte svampe og sprødt kyllingeskind. Rørt tatar på ristet rugbrød — Supertasty.dk. You can have Rørt tatar med sneglekaviar og svampe using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rørt tatar med sneglekaviar og svampe

  1. Prepare 150 g of økologisk friskhakket tatar af ungkvæg (kødet her er fra Slagteren ved Kultorvet, der er en af de allerbedste slagtere i København).
  2. You need 1 of portion hjemmerørt mayonnaise af en æggeblomme rørt med salt med tørrede svampe (f.es. porcini salt flakes) eller 3-4 spsk. god mayonnaise.
  3. You need of evt. 1/2 fed knust hvidløg.
  4. It's 2-3 of dl vinterportulak eller brøndkarse.
  5. You need 150 g of økologiske kejserhatte eller enoki.
  6. Prepare of et drys salt med tørrede svampe (porcini salt flakes) eller alm. salt.
  7. It's 10-15 g of friske økologisk sneglekaviar (kan erstattes af ørred- eller laksekaviar/rogn).
  8. It's of Tilbehør: Godt brød.

Lækker opskrift på rørt tatar med estragonmayo og bagte tomater. Fordel den rørte tartaren i små serveringsringer som er satt på tallerkener. Press den ned og glatt den pent ut. Fordel kaviaren på toppen i et ganske tynt lag.

Rørt tatar med sneglekaviar og svampe instructions

  1. Her er hvad du skal bruge - læs i ingredienslisten ;o) Rør en mayonnaise gerne med svampesalt. Rør mayo og tatarkødet sammen. Lad det stå køligt 15-30 min. så smagen fordeler sig i den rørte tatar..
  2. Skyl svampene hurtigt i koldt vand, og skær dem i skiver. Skær evt. rødderne af vinterportulakken og skyl i koldt vand til salaten er fri af jord - eller skyl brøndkarse. Steg svampene på en rygende varm pande 3-4 minutter til de har farve. Krydr med svampesalt..
  3. Åbn dåsen med sneglekaviar - der er 30 gram i dåsen og den kan holde sig ca. 3 dage efter åbning i køleskab..
  4. Servér en portion rørt tatar med en stor skefuld sneglekaviar (eller anden kaviar) og hertil godt brød..

Pynt tallerkenene med små topper av sitronmajones og mikrosalat. Legg ved de papirtynne, sprø rugbrødskivene. Rørt tatar - Opskrift på den absolut bedste rørte oksetatar. Veggie Opskrifter Madopskrifter Sunde Opskrifter Fyldte Svampe Aubergine Grøn Mad Mad Drikke Smør. Udstukkede stykker saltbagt og smørstegt selleri se tidligere i opskrift.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Rørt tatar med sneglekaviar og svampe"

Post a Comment