Easiest Way to Prepare Perfect Ajvar
Ajvar. Ajvar is a condiment made principally from red bell peppers and oil. It became a popular side dish throughout Yugoslavia after World War II and is nowadays popular in Southeastern Europe. Ajvar is a favorite seasoning in southern Europe.
Ajvar is a dip, spread or sauce made with roasted red peppers. It often includes eggplants as well. Its origins are disputed, countries like North Macedonia, Serbia and Slovenia all claim to have created. You can cook Ajvar using 11 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Ajvar
- Prepare 1 of aubergine.
- You need 2 of rød peberfrugter.
- Prepare 4 of små skalotteløg.
- You need 2 of store fed hvidløg.
- It's 2 of både saltet citron.
- Prepare 1 of lille stærk chili.
- You need of Saft og skal af 1/2 citron.
- You need 2 spsk of olivenolie.
- It's 1 spsk of æbleeddike.
- You need of Salt og peber efter smag.
- Prepare of Lidt paprika til pynt.
Ajvar, Balkan ülkelerinin sıklıkla tükettiği, evlerde kış hazırlığı olarak hazırlanan közlenmiş patlıcan, kırmızı biber, domates, soğan ve sarımsağın lezzet kattığı bir tür kahvaltılık sos. Homemade ajvar is made of roasted or cooked peppers. Depending on the capsaicin content in bell peppers and the amount of added chili peppers, it. Ajvar (pronounced AYE-var) is a bright and robust red pepper relish that originates from the Balkans Ajvar could be considered a sauce similar to ketchup in its tangy, slightly sweet flavor and its most. Драма. Режиссер: Ана Мария Роси. В ролях: Наташа Нинкович, Сергей Трифунович, Весна Чипчич и др. Продюсер: Николина Вуцетич, Иван Джурович.
Ajvar instructions
- Stil alle ingredienserne frem på køkkenbordet..
- Skær peberfrugterne i både og skær auberginen i 4 dele og læg det hele på sølvfolie på en bagerist..
- Hak løg, hvidløg og chiligroft..
- Steg det på en pande i olivenolie og skru ned for blusset når det begynder et blive gyldent..
- Steg det videre under låg på lille blus ca. 10 minutter..
- Sæt perbefrugter og aubergine under grillen i ovnen til peberfrugterne er helt sorte, tag dem ud og giv evt, auberginen lidt længere, den skal være helt mør..
- Pak peberfrugter og aubergine ind i sølvfolien og lad det ligge og hvile 10-15 minutter. Pil derefter skallen af peberfrugterne og skrab kødet ud af auberginen..
- Kom det i en skål sammen med de brunede løg og hvidløg, tilsæt æbleeddike og olivenolie..
- Skær de saltede citronbåde i små stykker og tilsæt dem til blandingen..
- Blend det hele i en blender eller med en stavblender..
- Smag ajvaren til med evt. Salt og peber..
- Skrab ajvaren over i en pæn skål, pynt evt. med lidt revet citronskal og paprika..
- Velbekomme og god fornøjelse..
Poredaj po Cool faktoru Datumu objave Prikaži Male slike Velike slike Nevjerojatno je koliko vrsta recepata za ajvar postoji. Gotovo da svaki kuhar radi na svoj način. Sauced: Ajvar (Serbian Roasted Red Pepper Sauce). All products linked here have been independently selected by our editors. A smoky, sweet, and savory condiment as versatile as ketchup.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Ajvar"
Post a Comment