Easiest Way to Prepare Yummy Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken
Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken.
You can have Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken
- Prepare of dl mandel- eller havremælk.
- You need of tsk loppefrøskaller.
- It's of peanutbutter, crunchy.
- You need of kokossukker (eller mørk farin).
- Prepare of tsk natron.
- It's of lille håndfuld saltede peanuts.
Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken instructions
- Bland plantemælken og loppefrøskallerne i røreskålen og lad det stå i 10 min for at blive lidt tykkere.
- Vej de øvrige ingredienser af og bland nu det hele i røremaskinen.
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Form dejen til 10-12 kugler (mine vejede 30 g) og læg dem på bagepladen eller brug en silikoneform som den på billedet. De 6 forme måler Ø 8,5 cm. Flad kuglerne lidt ud og pres nogle saltede peanuts ned i dejen.
- Bag dine cookies i ca 10-12 min til de er fint gyldne i kanten. Jeg kan godt lide, når de stadig er lidt seje i midten. Læg dem på en bagerist, når de er let afkølede.
0 Response to "Easiest Way to Prepare Yummy Peanutbutter Cookies glutenfri og veganske - Rimmers Køkken"
Post a Comment