Recipe: Yummy Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken

Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken. En virkelig lækker chokolademazarintærte med solbærganache. Farven er intens - og det samme gælder smagen! Følg opskriften, og få den fineste kage til dato.

Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken Følg opskriften, og få den fineste kage til dato. Dulcey tærte med peanuts og hindbærcurd - Pilens Køkken. Siden her er for os, der kan lide at bage kager Rimmers Køkken. You can have Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken using 21 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken

  1. Prepare of Mørdej:.
  2. Prepare 100 g of smør, stuetempereret.
  3. You need 60 g of flormelis.
  4. You need 25 g of kakao.
  5. Prepare 1 of knsp salt.
  6. It's 1 of æg.
  7. You need 25 g of mandelmel.
  8. It's 180 g of hvidemel.
  9. It's of Chokolademazarin:.
  10. Prepare 150 g of marcipan.
  11. You need 15 g of kakao.
  12. Prepare 85 g of sukker.
  13. You need 1 of knsp salt.
  14. It's 60 g of smør, stuetempereret.
  15. Prepare 1 of æg.
  16. Prepare of Brombærganache:.
  17. You need 150 g of hvid chokolade.
  18. You need 200 g of brombær (eller solbær... eller...) => 80 g puré.
  19. It's 1 of citron, saft.
  20. You need 25 g of glukosesirup.
  21. It's of Pynt: Bær, chokoladekugler, guldstøv, skovsyre.

Fordelen ved en masse hjemmetid er tid til bageforsøg. - Den her tærte kan godt anbefales Cremet citrontærte med citronskiver - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer. Rimmers Køkken from Hookline on Vimeo. Med jeres hjælp vil jeg som den første kunne komme ud i København med Rimmers Rullende Konditori… Helt enkel og ganske uimodståelig chokoladetærte med store, syrlige strejf af brombær og den smukkeste chokoladeperlekæde på toppen. Jeg er vild med modspillet mellem den knasende, let salte kakaokiksebund og den fløjlsbløde, syrligsøde brombærganache og har sjældent set en tærte.

Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken instructions

  1. Mørdej: Rør det bløde smør sammen med flormelis, kakao og salt i en skål. Rør ægget i. Tilsæt mandelmel og hvedemel og saml dejen hurtigt med hænderne, uden at ælte mere end højst nødvendigt. Klap dejen lidt fladt, pak det ind i film og læg i køleskabet i mindst 30 min..
  2. Rul dejen ud med en kagerulle og beklæd en smurt tærteform (ca Ø24 cm). Sæt formen i fryseren i en time.
  3. Chokolademazarin: Riv marcipan groft på et rivejern. Tag din elpisker og pisk den sammen med kakao, sukker, salt, smør og æg indtil massen er lækker ensartet.
  4. Tænd ovnen på 175 grader. Fordel mazarinmassen på den kolde tærtebund og bag nu tærten i ovnen i 20-22 min. Afkøl tærten helt.
  5. Bærganache: Bring bær, citronsaft og glukosesirup i kog og lad det simre et par minutter. (Glukosesiruppen har til opgave, udover at give lidt sødme, at give ganachen noget ekstra blødhed).
  6. Sigt nu bærrene i to omgange. Brug en finmasket sigte: 1. gang lad bare bærrene dryppe al saften af i én skål 2. gang pres bærrene gennem sigten for at få en puré ud af det Vej nu mængden af. Først saften og suppler med pureen indtil du har 80 g.
  7. Hak den hvide chokolade og smelt den i en skål over vandbad (eller bare forsigtigt i mikroovnen. Vær opmærksom på, at hvid chokolade har et noget lavere smeltningspunkt end mørk chokolade). - Hæld den varme bærsaft i chokoladen og rør den fra midten og ud, indtil din ganache har samlet sig smukt og glat.
  8. Fordel ganachen over tærten og sæt den på køl. Pynt den inden servering med friske bær, mv.

Ge dig själv möjligheten att ta analstimulansen till oanade höjder, med Rimmers Smooth Rimming Fjärrstyrd Buttplug. Jeg er på besøg hos Umut Sakarya i København, hvor han lærer mig at lave tarteletter. Hvilken kok skal jeg have med næste gang? Rimmers Køkken, Taastrup: yorum, makale ve resme bakın. Rimmers Køkken yakınlarındaki otellerin tümüne Tripadvisor'dan bakın.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Chokolademazarintærte med brombærganache - Rimmers Køkken"

Post a Comment