Easiest Way to Prepare Perfect Ovnbagt makrel med lun salat

Ovnbagt makrel med lun salat. En dejlig makrel, med kartoffelsalat, skriger næsten af dansk sommer og en kold øl ved siden af. Prøv denne nemme lækre ret, hvor du enten griller eller steger makrellen, og serverer med en kølig kartoffelsalat til. Hakkebøf med sprøde løg, skrabet peberrod, bagt kartoffel og champignon a la creme.

Ovnbagt makrel med lun salat Mortensand med æbler, svesker og appelsinfyld. Konkurrence: brunt men lækkert Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Ovnbagt makrel med citronsauce lavet i anledningen af julen. You can have Ovnbagt makrel med lun salat using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Ovnbagt makrel med lun salat

  1. You need 1 of fersk makrel uden hoved og hale.
  2. You need of Frisk persille, timian og salvie.
  3. You need of Løg.
  4. It's of Squash.
  5. It's of Tomater.
  6. It's of Hjertesalat.
  7. It's of Hvidløg.
  8. It's of Citron.
  9. You need of Olivenolie.

Retten er lavet i samarbejde med Sæby Fiske-Industri og Food College Aalborg. Prøv denne lækre sandwich med makrel salat. Det er en ret, som er perfekt at have med på madpakken eller to go. Bland ingredienserne med let hånd - mens du tilsætter Makrel i tomat.

Ovnbagt makrel med lun salat instructions

  1. Snit løg og hvidløg fint og klar dem i en pande i olivenolie..
  2. Åben makrellen og krydr med salt og peber. Læg den i et fad penslet med olivenolie. Læg de klarede løg på toppen. Snit krydderurter (efter smag) og læg dem på fisken. Sæt fadet i en ovn forvarmet til 180 gr..
  3. Skær squash i 1/2 cm tykke skiver. Steg dem på en meget varm pande i olie. Skær tomater i kvarte og steg dem i panden. De skal have stegeskorpe uden helt at miste struktur. Rens hjertesalat og bland ingredienserne med citronsaft, olivenolie, salt og peber..

Læg det hele oven på salatbladene. Til sidst kommer du toppen af bollen. Laksen er god som den er, eller du kan dele den Ovnbagt laks er nem mad i ovnen, og her er den korrekte stegetid for laksesteaks i ovn. Makrel i kål med kartofler, champignon og dild. Sorter efter billede - Sorter Alfabetisk - Sorter efter karakter - Sorter efter Stemmer.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Perfect Ovnbagt makrel med lun salat"

Post a Comment