Recipe: Yummy Varmrøget laks
Varmrøget laks. Ryg din egen laks - eller hvad du lader din inspirere til. Vi viser dig hvordan du laver en lille nem varmrygningsovn, du kan bruge på din grill eller over bål. I denne omgang kokkerere Anders 'Ædedolken' Lang et lækkert stykke varmrøget laks i bedste grillstill, ud fra sin egen opskrift.
Varmrøget laks smager fantastisk, og det er nemt at lave selv på grill, bål eller rygeovn. Her får du Adam Aamanns opskrift fra programmet 'Madmagasinet' på en mør og smagfuld varmrøget laks. Super lækker og smuk salat med varmrøget laks og dild. You can have Varmrøget laks using 4 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Varmrøget laks
- Prepare 1 kg of laks.
- Prepare 45 g of rørsukker.
- Prepare 45 g of groft salt.
- You need of Rygesmuld (her er brugt bøgesmuld).
Idéen til denne super lækre salat med varmrøget laks opstod faktisk da jeg var på café med en god veninde. Varmrøget laks er en klassiker på frokostbordet. Varmrøget laks er også skøn som forret. Nedenfor finder du en samling af vores opskrifter med varmrøget laks.
Varmrøget laks step by step
- Skyl laksen godt og dup den tør og fjern evt. ben. Læk laksen i en foliebakke/eller lign. Drys sukker og salt på den skindfri side, dæk laksen over og sæt den på køl i ca. 4 timer. Skyl laksen og tør den godt..
- Klargør kuglegrillen til indirekte grill. Temperaturen bør ikke overstige 90 grader. Læg rygesmuld i en lille foliebakke og sæt den ovenpå kullene Tilfør løbende smuld når det er brændt ud. Læg laksen på grillristen, jeg bruger et non sticknet (købes i byggemarkeder). Læg låg på og hold øje med temperatur og røgudvikling. Efter 1 times tid er laksen fast og færdig og smager helt fantastisk. I går spiste vi laks drysset med dild og et godt stykke flutes. Kom i gang..
I går skulle jeg lave varmrøget laks. Til en fødselsdagsmiddag der leveres ud af huset i dag. varmr get-laks nutrition facts and nutritional information. Varmrøget Fejø Laks, Varmrøget Klintelaks, Varmrøget Mexicolaks og Varmrøget Hvidløgslaks - og laksemousse m. varmrøget laks 🐟 Stykker fra kr. STYRBÆKS koldrøget, skotsk laks med sort sesam og moden avocado, citron, purløgsblomst, små tomater, springløg, hindbærvineddike og avocadoolie. Skær top og bund af radiserne og skær dem i halve eller kvarte stykker.
0 Response to "Recipe: Yummy Varmrøget laks"
Post a Comment