How to Prepare Perfect Tærte med laks og spinat

Tærte med laks og spinat. Hjemmebagt tærtedej smager ekstra godt og er ikke svært. Her er min opskrift på tærtedej. Sørg for at fjerne så meget væske fra spinaten som muligt.

Tærte med laks og spinat Super nem og lækker opskrift på spinatroulade med laks. Smuk at se på og helt perfekt som forret med brød til eller til frokost med salat ved siden af. Tærten blev ganske vellykket, og det er ikke sidste gang, jeg laver tærte med strombolibund. You can have Tærte med laks og spinat using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tærte med laks og spinat

  1. You need 1 of tærtedej hjemmelavet eller færdigkøbt.
  2. You need of Olivenolie.
  3. Prepare 2 of laksefileter.
  4. You need 450 g of spinat frossen, hakket.
  5. Prepare 1/2 of stk puck-ost eller anden salatost.
  6. Prepare 6 of æg.
  7. Prepare 4 of dl mælk.
  8. Prepare of Salt og peber.
  9. Prepare of Muskatnød.

Det gode ved strombolibunden er, at den rent faktisk. Tærte med frisk spinat, valnødder og semi-dried tomater. Prøv ernæringsekspert Marie Steenbergers lækre opskrift på en tærte med frisk spinat, valnødder og semi-dried tomater. Tærten er perfekt som et sundt og overskueligt aftensmåltid.

Tærte med laks og spinat instructions

  1. Lav tærtedej - jeg brugte denne og forbagte den 15 minutter: https://cookpad.com/dk/opskrifter/3286393-taertebund-med-rugmel.
  2. Steg laksefileterne på en pande i lidt olivenolie, giv dem salt og peber. Herefter findeles laksen og så fordeles laksen ud på tærdejen mens den frosne spinat tøes op på panden, tilsæt en smule peber samt lidt revet muskatnød til spinaten..
  3. Spinaten fordeles over laksen og så tilsættes tern af salatost..
  4. Pisk æg og mælk med lidt salt og peber, og hæld massen ud over tærten..
  5. Tærten bages i ovnen ved 200 grader til den er fast og gylden, det tager ca. 30-40 min..

Skøn tærte lavet på hjemmelavet dej med lækkert fyld bestående af champignon, spinat, bacon, ost samt en cremet æggemasse. Hjemmelavet tærte med champignon, bacon, spinat og ost. Blend havregryn til helt fint mel i en foodprocessor. Tilsæt salt, æg, æggehvide og olie, og blend det til en smuldret dej. Tilsæt gradvist vand, til dejen hænger sammen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Tærte med laks og spinat"

Post a Comment