How to Prepare Perfect Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken
Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken.
You can have Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken
- Prepare of mel.
- You need of tsk natron.
- It's of tsk salt.
- It's of smør, stuetempereret.
- Prepare of sukker.
- You need of brunt farin.
- It's of stort æg.
- It's of tsk vanillesukker.
- It's of vand.
- You need of mørk chokolade, hakket groft.
Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken instructions
- Tænd ovnen på 175 grader og læg bagepapir på to bageplader.
- Brug et piskeris til i en lille skål at blande mel, natron, vanillesukker og salt.
- Har du en blød (vende-i-dejen) spade til din røremaskine er den perfekt. Ellers kan en helt alm dejskraber være et godt alternativ.
- Rør smørret på medium hastighed til det er lækkert crémet. Tilsæt sukker og brunt farin og fortsæt med at røre til massen er blevet lyst og luftigt (2-3 min). Tilsæt æg og vand og rør på lav hastighed til massen er ensartet igen. Tilsæt melblandingen og rør (eller brug dejskraberen til at vende melet i) på lav hastighed til dejen igen er samlet. Tilsæt den grofthakkede og rør den i, til den er fordelt i dejen.
- Fordel nu dejen i 100 g portioner. Det er lidt meget, men til gengæld siger kokken bag, at det er perfekt til den metode - pan banking - vi nu skal til at benytte. (Alternativt, vej 50 g af og bag uden al den banken). - Sæt nu de 100 grams klumper på bagepladen med rigtig god afstand. Hver bageplade skal nu 15 min i fryseren før de sættes i ovnen. Betragt de 15 min, som du ville en bagetid. Det er hverken mere eller mindre, og de skal i ovnen umiddelbart efter de er kommet ud fra kulden.
- Sæt bagepladen i ovnen, og giv dine cookies de første 10 min. De er så småt begyndt at hæve nu i midten. Tag pladen ud, hold den lidt over din bordplade, og 'tab' nu pladen på bordet. Din hævning falder igen. - Giv dine cookies 2 min mere og 'tab' igen din bageplade. Fortsæt et par gang med 2 mins bagetid imellem. Resultatet er at få små riller rundt om i kanten. Dine cookies skal have 16-18 min totalt. De er nu gyldentbrune. Midten er noget lysere og ikke helt gennembagt. Nu er de perfekte.
- Lad bagepapir og cookies glide over på en bagerist. Lad dem blive dér til de er helt afkølede.
0 Response to "How to Prepare Perfect Monster Pan-Banging Chocolate Chip Cookies - Rimmers Køkken"
Post a Comment