How to Make Tasty Gedegryde med rodfrugter og svampe

Gedegryde med rodfrugter og svampe. Se hvordan du laver Kalvefarsbrød med svampe og bagte rodfrugter vendt med grønkål og nødder. Opskrift Klargør svampene, børst dem rene med en pensel, skær det nederste af stokken, og del svampene i halve eller kvarte. Rist dem ved god varme og under konstant røren i lidt klaret.

Gedegryde med rodfrugter og svampe Her laver vi en udgave med rejer, champignon, timian, hvidvin og friske eller frosne ærter. Radiserne på toppen giver lidt ekstra knas til de bløde ris. Se hvordan du laver Kalvefarsbrød med svampe og bagte rodfrugter vendt med grønkål og nødder. You can cook Gedegryde med rodfrugter og svampe using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gedegryde med rodfrugter og svampe

  1. It's 1 Bakke of brune øko champignoner. Skær kun jorden fra og lad resten af stilken blive, halver evt de største.
  2. You need of Smør + olie til stegning.
  3. It's 1 kg of Gede eller oksekød i tern. gerne lidt grove.
  4. You need 1 of Løg groft hakket.
  5. It's 5-6 fed of hvidløg trykket med siden af kniv.
  6. It's 4 of gulerødder i mundrette stykker.
  7. It's 1 of lille selleriknold i mundrette stykker.
  8. It's 1 dåse of flåede tomater.
  9. You need of lidt soltørrede tomater skåret i mindre stykker.
  10. Prepare 2 of spsk. Balsamicoeddike.
  11. You need 4 of stilke frisk timian.
  12. It's 4 of laurbærblade.
  13. You need 4 of stilke frisk rosmarin.
  14. It's 5 of dl boullion. gerne svampeboullion og ellers okse.
  15. You need 1 of glas rødvin til gryden og 2 til tilberedningen.
  16. It's of Salt & peber.

Foto: Line Thit Klein Vagtler med svampe og stegte rodfrugter. Læg vagtlerne til side, og vend grøntsagerne med saucen i bunden af fadet samt persille inden servering. Spis gerne de små fugle med fingrene. Virkelig dejlig risotto med blandede svampe, hvidvin og masser af parmesan.

Gedegryde med rodfrugter og svampe step by step

  1. .
  2. Svits kødet lidt af gangen så det får farve stegeskorpe og læg til side..
  3. Kom frisk olie og smør i gryden og steg champion. gerne ved kraftig varme så de tager farve, men ikke væsker. læg dem sammen med kødet..
  4. Kom igen frisk olie og smør i gryden og steg løg uden de tager farve. Kom hvidløg, selleri, gulerødder ved og svits videre i nogle minutter under omrøring..
  5. Læg kødet tilbage i gryden og tilsæt vinen, champignon, tomater, balsamico, krydderierne + boullion.
  6. Læg låg på gryden, stegesoen eller taginen og sæt den i oven 7-8 timer ved 130’ grader. en rodfrugt mos passer rigtig godt til.
  7. Morten Tom-P Velbekomme.

Der er virkelig god smag i den på grund af de umami-rige ingredienser. Steg de resterende svampe i resten af smørret, mens risene simrer. Krydr med salt og peber, og kom dem i risottoen lige inden servering. Min version af lammegryde er propfyldt med årstidens rodfrugter, og med et anerkendende nik til den Sydfranske madkultur, har jeg også hældt en god stak tomater i gryden sammen med et væld af krydderurter. Afslutningsvis er det hele smagt til med lækker trøffelpasta fra Plantin, en virksomhed.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Tasty Gedegryde med rodfrugter og svampe"

Post a Comment