Recipe: Delicious Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken

Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken. Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken. Et ordentligt madmenneske ville helt sikkert udbløde kikærter natten over inden de bliver kogt, og så lave fx hummus eller falaffel af dem. Kyllingesalat - Salat med kød er ikke den traditionelle vej med salat.

Finhakk chili og ingefær og bland sammen med eddik, sukker og salt i en bolle. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell over grønnsakene. La det stå og trekke i en time. You can cook Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken using 21 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken

  1. It's of Falafel.
  2. You need 1 dåse of kikærter.
  3. You need 2 fed of hvidløg.
  4. It's 2 spsk of tahini.
  5. Prepare 1 of dl bredbladet persille.
  6. Prepare 1 of citron, skal og saft.
  7. Prepare 1 of tsk spidskommen.
  8. Prepare 1 of tsk stødt spidskommen.
  9. Prepare of salt og peber.
  10. Prepare 1 spsk of hvedemel.
  11. It's of evt lidt smagsneutral olie.
  12. You need of Salat:.
  13. You need of Spidskål i tynde strimler.
  14. It's 2-4 of solmodne tomater.
  15. You need 1/2 of agurk.
  16. It's of Myntedressing:.
  17. It's 1 fed of hvidløg, presset.
  18. It's 2,5 of dl crème fraiche (9% el. 18%).
  19. You need 1 of lille bundt mynte, finthakket.
  20. It's of salt og peber.
  21. It's of Pitabrød fra Netto (græske, surdejs).

Topp med yoghurtdressing og syltet rødkål. Tips: Pynt med koriander på toppen for ekstra. En lækker og smagfuld salat med sund tunmousse, forskellige grøntsager og avocado. Få opskrift på marokkansk salat med kikærter, quinoa, gulerødder og krydret dressing her.

Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken instructions

  1. Falafel: Hæld vandet fra kikærterne og blend dem med bredbladet persille, hvidløg, koriander, citronsaft, citronskal og tahini. Smag til med krydderierne. Lad blandingen stå i en times tid. Hvis den er for løs, tilsættes lidt ekstra mel, og hvis den er for grynet, tilsættes lidt rapsolie.
  2. Form boller på størrelse med valnødder. Tryk dem flade i hånden og steg dem i lidt olie på panden i ca. 3 minutter på hver side (eller i frituregryden).
  3. Myntedressing: Rør alle ingredienserne sammen og lad dressingen hvile i 1 times tid på køl.
  4. Lav en grøn salat og stil til side. Lun pitabrødene (synes dem Netto har pt (2018)) er ret så lækre og velsmagende. Servér varme falaffler med salat, pita og myntedressing.

Hurtige Opskrifter God Mad Tapasopskrifter Opskrifter Laks Mad Essen Spanien. Hvis du foretrækker pillede rejer, så prøv RÄKOR UTAN Jeg er vild med rejer, men det er ikke min mands livret. Så når jeg er alene hjemme, plejer jeg at forkæle mig selv med denne hurtige og lækre salat. Ganz klassisch werden Falafel als Falafel Teller - also mit Salat und Gemüse - oder als Falafel Döner - der vegetarischen Variante des Döners - serviert. Wie du deine Falafel sonst noch genießen kannst?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Hurtige falaffel med salat og myntedressing - Rimmers Køkken"

Post a Comment