Recipe: Tasty Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs

Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs. Et par sepiablæksprutter (Sepia officinalis) på lavt vand. Blæksprutte der jager føde i rødhavet ved Leigthouse i Dahab. En lysestage af den fineste og mest dekorative slags.

Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs Blæksprutte — Blæksprutte, ottearmet Den otte armede blæksprutte er almindelig langs de vesteuropæiske kyster lige fra Danmark i nord til Portugal i syd. Den lever mest på havbunden, hvor den kan gemme sig og lure efter føde, men … Danske encyklopædi. Nicolas er ejer af Nico Dives Cool Bali Nicolas Resimont og filmede dette spændte øjeblik, mens han dykkede i Manta Point, Bali. You can have Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs using 28 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs

  1. You need of Jomfruhummer-bouillon:.
  2. It's 8 of jomfruhummer hoveder og skaller (halerne kan bruges til en anden ret - f.eks. hårdt grillede eller stegte, evt. kogte).
  3. You need 1 of løg.
  4. You need 2-3 fed of hvidløg.
  5. You need 0,5 g of hel safran.
  6. You need 1 of tsk. salt.
  7. You need of lidt timian og rosmarin.
  8. Prepare 2 of laurbærblade.
  9. It's 1-2 of porretop eller 1 hel porre.
  10. Prepare 1/2 of dl olivenolie.
  11. Prepare 1 of spsk. koncentreret tomatpure.
  12. Prepare of ca. 1 liter vand.
  13. Prepare of Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs:.
  14. Prepare 1-1/2 of dansk tiarmet blæksprutte (en halv kan bruges til en anden ret - eller ragouten kan blive rigere ;o) ved at bruge den hele).
  15. You need 1,5-2 of dl rødvin eller hvidvin... ja eller rosé, alle vinslatter kan være fine men helst tør og uden fadlagring.
  16. You need 1/2 of dl olivenolie.
  17. You need 1-2 of løg.
  18. Prepare 2 of gulerødder.
  19. Prepare 3-4 of porrer.
  20. You need of Jævning:.
  21. It's 1/2 of dl olivenolie.
  22. It's 1/2 of dl hvedemel.
  23. It's of friskkværnet peber.
  24. It's of Stampede kartofler med hvidløg:.
  25. Prepare 1 kg of gode melede kartofler.
  26. It's 1 helt of hvidløg.
  27. It's of salt.
  28. Prepare of Tilbehør: cremefraiche 38% og evt. hakket persille.

En udsultet brunbåndet bambushaj spildte ingen tid med at fange sit bytte, en blæksprutte. Find stockbilleder af Blæksprutte i vand i HD og millionvis af andre royaltyfri stockbilleder, illustrationer og vektorer i Shutterstocks samling. Tusindvis af nye billeder af høj kvalitet tilføjes hver dag. + Svinjski ragout/ragu na stari rusticni francuski nacin. El Ragú o Ragout (del verbo francés ragoûter que significa «para estimular el apetito»), no es más que un guiso o estofado que generalmente se elabora con carne y vegetales, pero que también se puede hacer con aves, pescados o verduras únicamente.

Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs instructions

  1. Hiv hoved af halerne på jomfruhummerne. Pil skallerne af som når man piller rejer. Jomfruhummerne smager godt grillede eller lynstegte med f.eks. hvidløgsdip, i salat og helt enkelt. Gem hoveder, klør og skaller til bouillon/fond. De kan evt. sættes i køleskab natten over, men de har kort holdbarhed, bliver ikke bliver tilberedt næste dag, er det bedre at fryse dem..
  2. Bouillon/fond: Giv kløerne et hak. Ren og hak grøntsagerne fint. Stød safran med salt i en morter..
  3. Brun jomfruhummerhoveder, klør og skaller i en rygende varm stegegryde i varm olie. Tilsæt de hakkede grøntsager, hvidløg, knust safran og koncentreret tomatpuré sammen med krydderurterne og laurbærbladene. Steg et par minutter. Tilsæt vand..
  4. Bring gryden i kog og sluk straks. Lad bouillonen hvile 5 min. Gentag 3 gange, så kogetiden i alt bliver 15 min. og hviletiden 15 min. Si derefter bouillonen/fonden. Pres den igennem en si med bagsiden af en øse. For lang kogetid kan give bismag..
  5. .
  6. Blæksprutteragout: Fiskehandleren kan evt. rense blæksprutterne - men jeg synes det er sjovt selv at gøre det. Hiv armene fra kroppen og fjern og skyl indmad/indvolde ud. Tryk næbet ud, der sidder i midten af armene. Fjern det sorte skind eller hinden, ved at flå det af. Skær kroppen i tynde strimler til ringe. Hak løg og gulerod i ensartede tern og hak hvidløg fint. Steg blæksprutte i varm olivenolie ved god varme i nogle minutter. Tilsæt grøntsagerne. Steg videre ca. 5 min..
  7. Tilsæt vin til retten og kog op, tilsæt derefter skaldyrsbouillonen. Lad retten simrer i ca. 30 min. Smag på en blækspruttering. Den skal være næsten mør, er den elastikagtig så kog 10-15 min. mere..
  8. Tilsæt rensede porrer skåret i ringe. Kog ca. 15 min..
  9. Rør olivenolie med mel (som man laver en smørboller) og læg den forsigtig i den rygende varme blæksprutte-ragout. Rør forsigtigt fra midten af olie-melbollen så den jævner til sovs. Kog ca. 3 min. under omrøring. Er sovsen for tyk kan den spædes med lidt vand.Smag til med friskkværnet peber og salt..
  10. Kog kartoflerne møre sammen med pillede hvidløgsfed i vand uden salt ca. 20 min. Hæld næsten alt kogevandet fra, gem lidt vand hvis blandingen bliver for tør. Stød de møre kartofler og hvidløgsfed med et piskeris. Tilsæt evt. lidt kogevand hvis det er for tørt. Krydr med salt..
  11. Nyd blæksrputtegragout i skaldyrssovs med stampede kartofler og hvidløg, en klat cremefraiche og evt. hakket persille..

Se trata de una elaboración tradicional italiana, el. Blæksprutte.io - The Game, sjov for alle aldre. Formålet med spillet er at spise så meget rejer som muligt og undgå at blive fanget af vandmændene. Instruktioner Tryk og hold hver side af skærmen for at bevæge sig op i den retning, slip slip. Hav det sjovt!.жизнь и поступил в гастрономическую школу Ragout. > Børge Blæksprutte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Blæksprutte-ragout i skaldyrssovs"

Post a Comment