Recipe: Perfect Varme brød med tomat, squash og ost

Varme brød med tomat, squash og ost. Uanset om du ønsker vægttab eller ej, er de to morgenmadsforslag alternativer til den traditionelle havregryn eller bollen med marmelade og ost. I ugnen mjuknar auberginen och får en härlig rökt smak. Medan de bakas rör du enkelt ihop toppingen.

Varme brød med tomat, squash og ost Smak til med salt og pepper. Ta av plata og tilsett halvparten av osten. Foccacia brød med tomat og rosmarin. You can cook Varme brød med tomat, squash og ost using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Varme brød med tomat, squash og ost

  1. Prepare 4 of skiver brød (halve skiver).
  2. You need 2 of spsk. olivenolie.
  3. It's 1 of lille fast gul squash.
  4. It's 2-3 of tomater.
  5. You need 2 fed of hvidløg.
  6. You need of salt og friskkværnet peber.
  7. You need 75 g of revet lagret ost.
  8. It's 2 of håndfulde frisk basilikum.

Så efter at have stirret på et hvidt digitalt ark. Forresten stilken på tomaten er bare braller. Og über-besværlig at hive ud af en bagt tomat uden resten af tomaten følger med og smører sig ud over din hvide trøje. Denne omeletten med ost og sopp er næringsrik og enkel å lage.

Varme brød med tomat, squash og ost step by step

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skær brødet i halve skiver og pensle hver side med lidt olivenolie. Læg brødskiverne på en bageplade evt. med sølvpapir. Skær squash i skiver på ca. 2 mm..
  2. Knus hvidløg. Skær tomater i skiver og læg en på hver brødskive. Kom lidt hvidløg på hver skive. Krydr med salt og peber. Kom en skive squash oven på. Drys med revet ost. Bag brødene i ovnen ca. 7-8 min. til de er sprøde i bunden og varme. Drys med frisk skyllet basilikum lige før servering..

Skru ned varmen og tilsett egge/osteblandingen. La den stå på svak varme til den stivner. Server omeletten med en salat, tomat, brød og ett glass iskaldt melk. En saftig og frisk sandwich med ost, tomat, majones og salat. Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Varme brød med tomat, squash og ost"

Post a Comment