How to Prepare Delicious Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler

Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler. Tilsæt den hakkede persille og sukkeret. Smag til med salt og friskkværnet peber. Server retten med de stegte sild, kartoflerne og persillesovsen.

Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler Se flere idéer til Aftensmad opskrifter, Sund aftensmad og Aftensmad. Frikadeller med asiatisk twist af røget havørred, en god resteret. Smør sildefileten med lidt dijonsennep og drys med hakket dild. You can cook Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler using 13 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler

  1. You need 2-3 of sildefileter.
  2. It's 2 spsk of rugmel el. andet groft mel.
  3. You need 1 of tsk salt.
  4. It's 1 of tsk friskværnet peber.
  5. It's 2 of tsk karry (kan udelades).
  6. You need of Smør til stegning.
  7. It's 200-300 g of kartofler.
  8. You need of Til løgsovsen:.
  9. Prepare 2 of løg.
  10. It's 30 g of smør.
  11. Prepare 1 spsk of hvedemel.
  12. Prepare of Ca. 3 dl mælk.
  13. You need of Salt, peber, muskat.

Fold fileterne sammen og giv et snit på ydersiden (så de Kom æbleeddike, rørsukker, peberkorn, laurbærblad og dildstilke i en gryde og kog det nogle min til sukkeret er smeltet. Kom stegte sild, selleri og æbletern. Nem og overskuelig opskrift med billeder. Stegt flæsk med persillesovs er en af de mest populære retter i det Det sprødstegte flæsk er en nydelse sammen med kogte kartofler og persillesovs, og nederst kan du se Den stegte flæsk smager fantastisk, men det er muligt billedet kunne være bedre.

Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler step by step

  1. Sæt kartoflerne over at koge i vand, så de lige akkurat er dækket. Tilsæt 1 tsk salt og læg låg på. Når vandet med kartoflerne er kommet i kog, skrues ned for varmen så vandet lige akkurat holdes i kog i ca. 20 minutter. Når kartoflerne føles møre, når man stikker i dem, er de færdige..
  2. Imens kartoflerne koger, laver du sovsen: skræl løgene, del dem på langs, og skær dem i så tynde skiver, som du kan..
  3. Smelt smør i en kasserolle og smid melet i. Brug et piskeris til at lade melet afbage i smørret. Tilsæt mælk lidt efter lidt, lad sovsen komme i kog mellem hver gang, og pisk den jævn. Bliv ved med at tilsætte mælk indtil den ønskede konsistens er nået. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Tilsæt løgene, og lad det hele småkoge, mens du tilbereder sildene. Rør rundt en gang imellem, så sovsen ikke brænder på..
  4. Bland mel, salt, peber og karry sammen i en dyb tallerken..
  5. Vend fileterne i melblandingen således at der kommer mel på skindsiden. Fileten skal hænge sammen i ryggen og kødsiderne skal være være foldet ind mod hinanden..
  6. Smelt smør på panden ved god varme. Når det er bruset af, lægger du sildene på panden, stadig sammenfoldede. Hold lidt på dem, hvis de har tendens til at folde sig ud. Steg 5-6 minutter på hver side, eller til de er sprøde og brune på skindsiden, og kødet akkurat stegt igennem..
  7. Server på tallerken med kartoflerne og sovsen. Giv evt. et drys hakket persille til som på billedet..

Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat. Ugens onsdagsopskrift er stegte sild med fennikel og æblesalat. Tjek sildefileterne for store ben, og klip finnerne af. Rør sennep og honning sammen, og. Stegt and, gås eller flæskesteg med æbler, svesker, brunede kartofler, rødkål og brun sovs.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Stegte sild med løgsovs og kogte kartofler"

Post a Comment